Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτο ξέσπασμα on air κατά του Light – «Η νεολαία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους»

Τα βίντεο που δημοσίευσε ο τράπερ Light στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας 30/1 στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά ο Light μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο με έναν νεαρό ο οποίος έπεσε πάνω στην παρέα του, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, με το ποδήλατό του. Στη συνέχεια, κάποια μέλη από την παρέα του τράπερ ξυλοφόρτωσαν τον νεαρό, όσο ο Light γελούσε καταγράφοντάς το με το κινητό του. Στο τέλος, ο Light, σε ένα άλλο story καταφέρθηκε κατά εκείνων που του έστειλαν μήνυμα, ρωτώντας τον για τον… ιδιαίτερο τρόπο που αντέδρασε.

Αφού προβλήθηκαν οι εικόνες στην πρωινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του τράπερ σε έντονο ύφος.

«Εδώ είναι σοβαρό το θέμα και εγώ είμαι 50άρης. Light μου αγάπη μου γλυκιά, αγόρι μου γλυκό, ταλαντούχε μου νέε δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Το να βγαίνεις και να λες ότι το ξύλο είναι μοντερνιά και το μη ξύλο είναι πουριτανισμός, θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις, και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό είναι για μένα πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία για να μην πω κάτι πιο χοντρό γιατί είμαι και στην τηλεόραση.

Το να βγαίνεις και να περνάς αυτά τα μηνύματα τα αντισυμβατικά, ότι οι γέροι βλέπουν ξύλο από την τηλεόραση, είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι γέρος. Η προκλητικότητα εδώ έχει να κάνει, όχι ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά εδώ, έχει να κάνει ότι επαίρονται ότι είναι κ@λοπαιδα. Ωραίο μήνυμα δίνουμε. Ευτυχώς που υπάρχει μία μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες και γελοίους» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπώντας και σημείωσε:

«Μην στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε, δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Έχουν έρθει από 2-3 τράπερ και μου λένε «μεγάλε κινδυνεύεις από αυτό» και εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε».

Δες όλο το απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More