Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε τις παρενέργειες του εμβολίου, μετά τη δεύτερη δόση – Το τρολάρισμα της Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού το απόγευμα της Δευτέρας 07/06 και στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του “Πρωινού” οι συνεργάτες του ασχολήθηκαν με αυτό. 

Η Φαίη Σκορδά, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές του ANT1, ρώτησε τον πρώην σύζυγό της: “Θα τη βγάλεις την εκπομπή;”, με εκείνον να της απαντά χαμογελαστός: “Δεν θα σου κάνω τη χάρη να μην βγάλω την εκπομπή. Θα τη βγάλω κανονικά”.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και αποκάλυψε πως τον πήρε τηλέφωνο το πρωί για να δει πώς είναι: “Εγώ δεν σε πήρα πρωί πρωί να δω πως είσαι;”, με τον Γιώργο Λιάγκα να μην χάνει ευκαιρία και να λέει: “Με πήρες για δουλειά, δεν με ρώτησες ποτέ πώς είμαι”.

Αφού όλο το πάνελ ξέσπασε σε γέλια, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις παρενέργειες που είχε, μετά τον εμβολιασμό. “Εντάξει, για να πω τώρα, εμένα η δεύτερη δόση με έπιασε λίγο, έκανα πυρετό 38, πόναγαν τα κόκκαλά μου, είχα πονοκέφαλο, με παυσίπονα είμαι, αλλά εντάξει, δεν υποφέρουμε κιόλας, πρέπει να εμβολιαστούμε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More