Γιώργος Λιάγκας: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία – Βλέπετε πώς γυρνάει boomerang;»

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να τοποθετηθούν για τις αναρτήσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη, της Σούπερ Κικής και της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

«Ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έκανε μία γενική τοποθέτηση. «Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ με τη γενίκευση διαφωνώ» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Διάβασε εδώ επίσης:

Έλληνες influencers σε «πόλεμο»: Κοψιάλης, Super Κική Vs Γκιώνη και το μήνυμα της Τούνη για το Cyber Bullying

Read More

And More