Έλληνες influencers σε «πόλεμο»: Κοψιάλης, Super Κική Vs Γκιώνη και το μήνυμα της Τούνη για το Cyber Bullying

Η απάντηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη στις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη σχολιάστηκε έντονα στα social media, αφού το #Cancel_kopsialis επικράτησε και το Σαββατοκύριακο στο twitter.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης ή αλλιώς, ο μικρός πριγκιπάκος του instagram με ανάρτησή του αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον γνωστό instagrammer – influencer.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη συνδέθηκε με την υπόθεση ενός άλλου νεαρού άνδρα, τον οποίο ο Ηλίας Γκιώνης κατηγόρησε για κλοπή του χρηματικού ποσού των 30.000 ευρώ.

Απάντηση – ξέσπασμα από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη 

Ο γνωστός instagrammer που είδε το όνομά του να συνδέεται με υβριστικά σχόλια αποφάσισε να δώσει απαντήσεις με νέο βίντεο, αρνούμενος όλες τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξανδρος Κοψιάλης (@alexandros_kopsialis)

«Επειδή λοιπόν η όλη φάση πουλάει και τον έχουμε βγάλει βιαστή και ασυγκάλυπτή βιαστών, ομοβοφικό, σεξιστή, ρατσιστή… τι μένει να τον βγάλουμε; Κλέφτη. Πάμε τώρα να τον βγάλουμε και κλέφτη. Βγαίνει λοιπόν ένα προφίλ και ανεβάσει δημόσια ότι το όνομά μου εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής και μάλιστα αυθαίρετα, ότι εκκρεμεί δικαστήριο στο όνομά μου για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γνωστοποιώ δημόσια, ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση και προκαλώ αν αυτό το άτομο πιστεύει όντως ότι εμπλέκομαι και έχει αποδείξεις εφόσον με διέσυρε και με αποκάλεσε κλέφτη, να δούμε τις αποδείξεις και αν μπορέσει να το αποδείξει θα βγω γυμνός στο Σύνταγμα να κάνω κ@λοτούμπες στον αέρα και να λέω “ζήτω η τρέλα”. Αυτό λέγεται bullying, αυτό είναι το cyber bullying», απάντησε, μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Στη συνέχεια ωστόσο ο ίδιος ανέφερε πως έπεσε θύμα cyber bullying ζητώντας μάλιστα να ανοίξει μια τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας για όλα τα θύματα του διαδικτύου.

Στρατόπεδα στο twitter

Αμέσως μετά τις απαντήσεις του Κοψιάλη το twitter φωτιά, με τους χρήστες να βρίσκονται σε δύο στρατόπεδα. Το #Cancel_Kopsialis και το #Με τον Ηλία Γκιώνη ήταν τα δύο hashtags με τα οποία οι followers της σχολίαζαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το γνωστό μοντέλο το οποίο ασχολείται ενεργά με το instagram θέλησε να εκφράσει το παράπονό της για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη με τον οποίο και γνωρίζονται προσωπικά τα τελευταία χρόνια.

«Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Και πως ξεκίνησε όλο αυτό; Κανείς δεν έχει κοιτάξει από που ξεκινάει» είπε αρκετά έντονο ύφος η Δήμητρα Αλεξανδράκη και συνέχισε…

«Ξεκίνησε εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος και κακία για τους influencers και τα παιδιά που κατάφεραν από το μηδέν να πάνε μόνο τους εκεί ψηλά. Ξεκίνησε ολόκληρο αγώνα με hastag πατώντας πάνω στις ψυχές και τα σώματα κακοποιημένων γυναικών και ανθρώπων και όχι για εκείνους αλλά προς δικό του οικονομικό όφελος και για δημοσιότητα», είπε πετώντας τα βέλη της στον Ηλία Γκιώνη.

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αλλά και τα όσα βίωσαν το περασμένο καλοκαίρι όταν βρέθηκαν ως εθελοντές στις πυρκαγιές της χώρας, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας.

Super Κική κατά Ηλία Γκιώνη

Αρκετοί θεώρησαν πως η γνωστή instagrammer προτίμησε να απαντήσει με την σιωπή της μετά τις κατηγορίες του Ηλία Γκιώνη προς τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Η ίδια ωστόσο μετά την επίσημη απάντηση του δεύτερου με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι, προσπάθησε να κάνει Live βίντεο με τον ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη ο οποίος ωστόσο δεν αποδέχτηκε την πρόσκλησή της στο instagram.

 

 

Ωστόσο μετά τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική για τον Ηλία Γκιώνη, στο twitter εμφανίστηκε το hashtag #Cancel_Superkiki

 

 

 

 

 

 

Cyber Bullying – Η Ιωάννα Τούνη δίνει εξηγήσεις…

Μετά τον σάλο δίχως τέλος στα social media αλλά και την δικαστική διαμάχη με τον άνδρα που ανέβασε στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να περάσει στο followers της την σημασία του cyber bullying αλλά το πόσο εύκολο είναι να βρεθεί κανείς θύμα του διαδικτύου.

«Το διαδικτυακό bullying είναι η μάστιγα του σήμερα και μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, συναισθηματικά, κοινωνικά  και με κάθε άλλο τρόπο. Έχω υπάρξει κι εγώ – και συνεχίζω να είμαι δυστυχώς- θύμα του cyber bullying και γνωρίζω απόλυτα αυτό το συναίσθημα. Εύχομαι σε όλους να μην να μην βρεθούν ποτέ σε αυτή την δυσάρεστη θέση.

Παιδιά η κοινωνία που ζούμε θα γίνει καλύτερη, όταν ξεκινήσουμε διορθώνοντας τους εαυτούς μας. Αδιανόητο  μου φαίνεται που ο κόσμος κατευθύνεται και φανατίζεται τόσο εύκολα από ανθρώπους ανάξιου, ψεύτες και υποκριτές! Ανθρώπους που δηλώνουν «σωτήρες» και «ακτιβιστές» και το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι στην πραγματικότητα ξεκατίνιασμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Από τα 10 που λένε τα 2 ισχύουν… όσο καλό πήγαν να κάνουν στην αρχή, άλλο τόσο και περισσότερο κακό έκαναν έκαναν στη συνέχεια! Καλό ανεπανόρθωτο, σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα!

Ο ακτιβισμός λοιπόν παιδιά επιτάσσει να είσαι πάντα με το καλό, να στηρίζεις όσους σε χρειάζονται, να συμμετέχεις σε εθελοντικές δράσεις, να αγαπάς έμπρακτα, να έχεις αξίες.  Το μίσος δεν είναι ακτιβισμός. Το να θες να ανέβεις επί πτωμάτων λέγοντας ψέματα και αποπροσανατολίζοντας από αληθινά πράγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ! Είναι κομπλεξισμός! Κομπλεξισμός και κακία για όσα οι άλλοι κατάφεραν να έχουν στη ζωή τους με την αξία τους και εσύ δεν έχεις.

Είναι η απόλυτη υλοποίηση της έννοιας «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Νομίζω είναι καιρός να σταματήσει το διαδικτυακό bullying…Ας ξεκινήσουμε από τώρα. #Stop_cyberbullying», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Μέχρι την ώρα που γράφτηκαν όλα τα παραπάνω ο «πόλεμος» των influencers συνεχίζεται με το twitter να αντιδρά εκφράζοντας την αγανάκτησή του αλλά και αν επαναφέρει παλαιότερες αναρτήσεις όλων των παραπάνω προσώπων. Έπεται η συνέχεια…

Read More

And More