Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Κανάκη: «Απορώ που δεν περίμενε ότι θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση»

Τη συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 27/1. Ο παρουσιαστής επεσήμανε πως πιστεύει ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ο Κανάκης είναι ένας επιτυχημένος και ευφυής άνθρωπος, ξεκάθαρα. Κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πιστεύω ότι δεν ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο, δεν το λέω ξεκάθαρα αυτό, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους, πιστεύω δεν ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο. Όλα αυτά τα δέχομαι,

Από εκεί και πέρα, μια εκπομπή που κάνει καθημερινά κριτική – και ορθώς- είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΝΔ είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ -γιατί πραγματικά κάνουν κριτική σε όλους- όταν έχεις πει για την κυβέρνηση κάποια στιγμή ότι πρέπει να προσέχουμε ποιους βάζουμε δίπλα μας, το ξέρεις όταν σου τυχαίνει κι εσένα ο άλλος εκείνη την ώρα θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Από τη στιγμή που κρίνεις την πολιτική, γίνεσαι κι εσύ μέρος της. Δεν είναι πολιτική εκπομπή, αλλά κάνει οβιδιακή σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης κι έχει τεράστια διείσδυση στον κόσμο, άρα ο Χ Γεωργιάδης θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά. Απορώ που δεν περίμενε ο Κανάκης ότι δεν θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση. Τι σου κάνει δηλαδή εντύπωση;» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Αντώνη Κανάκη στο Πρωινό.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More