Γιώργος Λιάγκας για Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν εκπομπές στο Mega που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα και δεν κόβονται»

Για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στις κάμερες τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Είναι δύο τα θέματα εδώ, το ένα είναι αν θα συνεχιστεί και μετά η σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με το κανάλι και το δεύτερο που τσάντισε την Ελεονώρα είναι η αναφορά ότι έκανε λάθος χειρισμούς με αποτέλεσμα να αδειάσει συνεργάτες της και να κοιτάξει μόνο την πάρτη της. Δικαίως αγανάκτησε. Γιατί ειπώθηκε αυτό; Πώς τεκμηριώνεται; Να πούμε μία αλήθεια, την εκτιμώ επαγγελματικά και έχω κάνει στο παρελθόν παρέα μαζί της.

Θέλω να πω όμως μία αλήθεια, δεν είναι ωραίο για καμία εκπομπή να ολοκληρώνεται δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν. Είναι τσαλάκωμα, και για την παρουσιάστρια, και για την εκπομπή. Όποια κι αν είναι η δικαιολογία. Ακόμα και μία ευσταθής και προφανής δικαιολογία ότι πρέπει να μεγαλώσουμε τον Χασαπόπουλο. Μαθαίνω ότι ο Χασαπόπουλος δε θα πάει μέχρι τις 10. Θα πάει κοντά στις 10 και θα τραβηχτεί προς τα πίσω η Δανάη Μπάρκα. Θα μπορούσαν να της πούνε της Ελεονώρας ‘κάνε μία ώρα εκπομπή’ και να είναι μέχρι τις 9 ο Χασαπόπουλος. Είναι υποχρεωμένο το κανάλι να πληρώνει τους συνεργάτες μέχρι τον Ιούνιο. Το τελείως κόψιμο είναι μειωτικό. Άρα και η ίδια η Ελεονώρα είναι σε μία δύσκολη θέση, πόσω μάλλον να της φορτώνουν αδίκως ότι έχει φερθεί άσχημα στους συνεργάτες της».

«Τα κανάλια οφείλουν να σέβονται τους δημοσιογράφους και τους παρουσιαστές. Μπορεί να μην είναι η πρώτη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην ζώνη της, όμως υπάρχουν κι εκπομπές και στο ίδιο και σε άλλα κανάλια που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα που δεν κόβονται. Καλώς ή κακώς είναι τσαλάκωμα αυτό» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία με το Mega την επόμενη σεζόν αν τον έχεις τσαλακώσει επικοινωνιακά;» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να συμπληρώνει ότι τσαλακώνεται και η εικόνα του σταθμού.

Read More

And More