Γιώργος Λιάγκας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν κάνει καθημερινή εκπομπή, γι’ αυτό κάνει καθημερινό ραδιόφωνο»

Μετά το τέλος του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία αναφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε πώς ο Γρηγόρης τα προλαβαίνει όλα, κάνοντας  και ραδιόφωνο.

«Βάλτε λίγο Phil Collins. Κάποτε όταν έκανα ραδιόφωνο, ξεκινούσα με αυτό το τραγούδι κάθε μέρα την εκπομπή. Παλιά που άντεχα, τώρα δεν αντέχω. Απορώ με τον Γρηγόρη πώς τα αντέχει όλα. Θα μου πεις, ο Γρηγόρης δεν κάνει καθημερινή εκπομπή, γι’ αυτό κάνει καθημερινό ραδιόφωνο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής του Πρωινού αναφέρεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρόσφατα, και με αφορμή τις δηλώσεις του οικοδεσπότη του The 2Night Show ότι θα έκανε πρωινή εκπομπή, αλλά όχι με τον τρόπο που την κάνει ο συνάδελφός του, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε: «Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω. Δεν το γνωρίζει το περιεχόμενο των εκπομπών, δεν βλέπει, του λένε κάποιοι, δεν έχει καταλάβει. Είναι σαν τον Γρηγόρη που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι.

Είναι αστείο να το λέμε, δεν φταίνε τα πρωινάδικα, γιατί πλέον με την… του καθενός. Η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση είναι μια ζώνη χαμηλότατης τηλεθέασης. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι από τις ειδήσεις και μετά, εκεί που κάποτε έλαμπε και διακρινόταν δικαίως απόλυτα ο κ. Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί υπάρχει τεράστια διείσδυση».

Read More

And More