Γιώργος Λιάγκας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, δεν θα άφηνα τις δύο εκπομπές για να κάνω πρωινό»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα ήθελε τον παρουσιαστή να συζητά με τη Φαίη Σκορδά για την πρωινή ζώνη.

Διαβάζοντας λοιπόν τα όσα γράφτηκαν για τον ίδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποια στιγμή είχαμε κάνει μία συζήτηση με τη Φαίη στο αεροδρόμιο τι θα γινόταν αν κάναμε μαζί πρωινό. Μία συζήτηση που κάναμε μαζί στο πλαίσιο της πλάκας. Είναι Οκτώβριος, μόλις ξεκίνησε η τηλεοπτική χρονιά, θα ήθελα να σεβαστούν κάποιοι δημοσιογράφοι ότι υπάρχουν κανάλια και εργαζόμενοι. Να σεβαστούμε το κανάλι που πληρώνει τον καθέναν μας και δεν χρωστάει τίποτα να ακούει κάθε φορά αυτή την ιστορία; Κι έχω πει ότι πριν συμβεί το ο,τιδήποτε συμβεί στη ζωή, θέλω να μιλήσω τον ΑΝΤ1. Σεβασμός στο κανάλι. Έτσι γίνονται τα πράγματα, ωραία νοικοκυρεμένα. Δεν μπορεί να διαρρέονται συνεχώς ειδήσεις κι εγώ να απαντάω».

«Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξανακάνω ποτέ πρωινό. Παιδιά, είναι πάρα πολύ νωρίς, ας τα αφήσουμε όλα αυτά. Είναι η χρονιά πολύ δύσκολη» είπε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Το ανακινεί το θέμα γιατί όταν υπάρχει ένα δημοσίευμα, αν θες μιλάς αν θες ποιείς την νήσσαν. Δεν τον υποχρέωσε κανένας να μιλήσει τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα αυτό. Δεν λέω ότι ο ίδιος έριξε λάδι στη φωτιά, αλλά επέλεξε να μιλήσει.

Εγώ τον Γρηγόρη τον εκτιμώ επαγγελματικά κι εκείνος με εκτιμά. Το γεγονός ότι έχουμε διαφορές στην προσέγγιση θεμάτων είναι άλλο θέμα. Μιλήσαμε λίγο και μου είπε ότι ναι μπορεί κάποια στιγμή… Και του είπα με αγάπη τη γνώμη μου, όχι γιατί εγώ είμαι εδώ στην πρωινή ζώνη, μπορεί να φύγω εγώ και να έρθει αυτός εδώ, δεν έχει να κάνει, γιατί κι εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη, μην το θεωρούμε κι αυτό δεδομένο».

«Εγώ αν ήμουν Γρηγόρης, έχοντας δύο πετυχημένα πράγματα στα δυο μου χέρια κι ένα παιχνίδι τρένο, δεν θα τα άφηνα για να κάνω πρωινό. Τώρα τι θα κάνει ο Γρηγόρης είναι άλλο. Συνήθως, αυτό που σου πετυχαίνει δεν έχεις λόγο να το αφήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More