Γιώργος Λιάγκας για Μπάρκα – Τσαγκρίδη: «Η κυρία Καινούργιου τούς σύστησε; Δεν το ήξερα»

Τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκίδη σχολιάστηκαν στο Πρωινό, το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

«Αισθητικά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το βλέπεις. Για το φιλί λέω» σχολίασε η Άρια Καλύβα, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι η ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα μέσω της Κατερίνας Καινούργιου. «Η κυρία Καινούργιου τούς σύστησε; Δεν το ήξερα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Για να βγαίνουν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, σημαίνει ότι είναι μία σχέση ζυγισμένη. Αλλιώς θα προστατεύονταν. Εννοώ ότι είναι σίγουροι γι’ αυτό» σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο λέγοντας για τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Κατερίνα Καινούργιου από το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τη Δανάη Μπάρκα περνάει μία κρίση από τότε που η Δανάη είχε πιει από την κούπα με το σήμα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, υποστηρίζοντάς την στη διαμάχη» συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη.

«Έχω μία αδυναμία στη Μπάρκα, επομένως αν περνάει καλά χαίρομαι πολύ. Κι είμαι σίγουρος ότι αν είναι να ανακοινώσει κάτι, θα το ανακοινώσει η ίδια και όχι μέσω εκπροσώπου Τύπου. Ο κ. Τσαγκρίδης μου φαίνεται πολύ συμπαθής, άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τη ναυτιλία και την εστίαση» είπε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής, με την Ελένη Βουλγαράκη να παίρνει τον λόγο:

«Τα σχόλια που διαβάζω που γίνονται κάτω από τα posts και τις δημοσιεύσεις για το συγκεκριμένο θέμα είναι εμετικά. Ο κόσμος νομίζει ότι μπορεί να κρίνει και να σχολιάζει τον οποιονδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με την προσωπική ζωή τριών ανθρώπων που θα το λύσουν».

«Δεν είναι τριών ανθρώπων, εδώ κάνεις λάθος. Είναι δύο ανθρώπων, ο άλλος άνθρωπος δεν υπάρχει στη ζωή των δύο ανθρώπων» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και οι εφοπλιστές ερωτεύονται κάποια στιγμή. Τι πάει να πει; Επειδή είσαι εφοπλιστής δεν θα φιλήσεις μια κοπέλα;» σχολίασε, επίσης, ο παρουσιαστής του Πρωινού.

Read More

And More