Γιώργος Λιάγκας για Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη στην Κουμουνδούρου, διορθώστε το»

Αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη χαρακτήρισε την Πόπη Τσαπανίδου ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Η εικόνα της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν αρέσει στον παρουσιαστή και γι’ αυτόν τον λόγο έδωσε μία… τζάμπα συμβουλή στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μία πολύ ωραία γυναίκα και παίζει κι αυτό ρόλο. Μην ποινικοποιούμε την ομορφιά, ξαφνικά στο πλαίσιο του πολιτικά ορθού, μην δε τολμούμε να πούμε μία γυναίκα ή ένας άνδρας ότι είναι ωραίος κι έχει μία καλή εμφάνιση. Να κάνω μία παρατήρηση στον φίλο μου τον Τσίπρα.

Πήραν έναν άνθρωπο που ο κόσμος είχε συνηθίσει να τον βλέπει καλοβαμμένο και καλοφωτισμένο σε ένα δελτίο ειδήσεων. Τη βάλατε τώρα εκεί σε ένα ιδιότυπο στούντιο στην Κουμουνδούρου να κάνει ανακοινώσεις, είναι αφώτιστη και κακώς μακιγιαρισμένη και γυαλίζει. Άρα λοιπόν, η εικόνα η προηγούμενη την οποία αγοράσατε, είναι υποδεέστερη από την τωρινή και την πιστώνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διορθώστε το γιατί κακώς σε εσάς κάνετε. Αυτό είναι τζάμπα συμβουλή του Λιάγκα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More