Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: “Μας καθύβρισε… Αν το βγάλαμε από το στομάχι μας δικαίως τσαντίστηκε”

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε σήμερα για το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Θεοφάνους. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε από τον Τάσο Τεργιάκη ότι ο Τριαντάφυλλος,  μετά την αποχώρησή του από το Survivor δέχεται πολλές επαγγελματικές προτάσεις και , φαίνεται να τον διεκδικούν διακαώς ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Φοίβος. Την πληροφορία διέψευσε με έντονο τρόπο ο συνθέτης, (δες όσα έγραψε εδώ).

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε για το θέμα: “Να πούμε για τον  Θεοφάνους ο οποίος μας καθύβρισε για ένα θέμα που είπε ο Τάσος Τεργιάκης. Ο Θεοφάνους, είναι λίγο εύθικτος, παρότι  που εμένα είναι φίλος μου,  μου έστειλε ένα μήνυμα λίγο έντονο,τον είδα και στις Σπέτσες και δεν μιλήσαμε… εγώ δεν κατάλαβα, μετά κατάλαβα ότι έχει τσαντιστεί. Αν δεν έχει γίνει η πρόταση και το είπαμε εμείς από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε.. Τον πήραμε τον Θεοφάνους να τον ρωτήσαμε; Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα” είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αντίδραση του συνθέτη για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή

Από την πλευρά του ο Τάσος Τεργιάκης είπε: “Δεν απολογούμαι καταρχήν… Είχαμε δυο πληροφορίες για τα μαγαζιά και τους συνθέτες του Τριαντάφυλλου. Η πρώτη πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Η δεύτερη πληροφορία μπορεί να μην είναι και σωστή. Δεν είναι τόσο σοβαρό δεν είναι μείζον θέμα” είπε ο δημοσιογράφος.

Δες το βίντεο με όσα ειπώθηκαν:

Read More

And More