Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση μετά την οργισμένη ανάρτηση του Κανάκη για Μπέο – «Πρέπει να προβάλλουμε απόψεις τους»

Μετά την ανάρτηση όλο νόημα του Αντώνη Κανάκη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για το γεγονός ότι φιλοξένησε στο Πρωινό τον Αχιλλέα Μπέο, μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Δεν μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Επειδή έχει ξεκινήσει μια κουβέντα αν όλα τα κανάλια –σοβαροί και λιγότερο σοβαροί δημοσιογράφοι-  και οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε φιλοξενήσει τις απόψεις Μπέου. Στα σοβαρά δελτία ανάλυσης το βράδυ των εκλογών όλα τα κανάλια φιλοξένησαν τον Μπέο.

Όλοι διαφωνήσαμε και όλοι τα βάλαμε μαζί του. Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι, έτσι η κοινωνία πάει μπροστά. Η κοινωνία πάει και με πόνο μπροστά.

Για εμένα είναι καλό είναι να ακούγεται ο Μπέος, γιατί βλέπεις ποιες είναι οι λάθος απόψεις, ποιοι τις εκφράζουν και με ποια πλευρά της ιστορίας θες να τοποθετηθείς. Για μένα δεν πρέπει να απομονώσεις τον Μπέο γιατί τον κάνεις ελκυστικό και είναι σαν να τον φοβάται η δημοκρατία. Είναι αυτό που γίνεται με τον Κασιδιάρη. Αυτό πιστεύω εγώ ταπεινά! Κάποιοι λένε να μην προβάλλουμε τον Μπέο, πρέπει να τον προβάλλουμε, τις απόψεις του εννοώ και όχι τον Μπέο σαν Μπέο».

Ο Βαγγέλης Περρής στη συνέχεια σημείωσε: «Κι εγώ αν δεν είχα εκπομπή αυτή τη στιγμή θα έλεγα “γιατί το δείχνουν οι άλλοι;”. Αν είχα, θα το έδειχνα» και ο Γιώργος Λιάγκας συμφώνησε, λέγοντας «να είμαστε ειλικρινείς».

«Έχω ακούσει μια θέση από χθες. Ότι επιτρέπεται να παρουσιάζει τον Μπέο ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή μια εκπομπή στο 7-10 το πρωί, απαγορεύεται όμως μια εκπομπή στο 10-1. Αυτό δεν είναι ρατσισμός; Δεν καταλαβαίνω! Γιατί τέτοιος διαχωρισμός;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

 

Αφροδίτη Γραμμέλη για ανάρτηση Αντώνη Κανάκη: «Τα όσα έγραψε αφορούν την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»

Read More

And More