Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη και τα δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκε μετά την ανακοίνωση για το τέλος του Mega Καλημέρα

Μία αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή τις συζητήσεις και τα σχόλια που γίνονται σχετικά με το αν γνώριζε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της πριν την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής γνωστοποίησε ότι η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα αμέσως μετά τη σχετική ανακοίνωση, ένα από το Μέγαρο Μαξίμου από στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη κι ένα δεύτερο από στέλεχος μεγάλου καναλιού για τηλεοπτική πρόταση.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι η Ελεονώρα γνώριζε. Θα πω μια είδηση που δεν την ξέρει κανένας. Τη μέρα εκείνη που κόπηκε η εκπομπή της Μελέτη στο Mega, η Ελεονώρα δέχτηκε δύο τηλεφωνήματα. Το ένα ήταν από το Μαξίμου, από συνεργάτη του πρωθυπουργού… Τότε είπε εκείνη ότι ήταν θετική και μετά την πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλέφωνο.

Το άλλο τηλεφώνημα που δέχτηκε η Μελέτη εκείνη την ημέρα, είναι από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που της έκαναν πρόταση για συνεργασία για του χρόνου», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως η Ελεονώρα Μελέτη δε γνώριζε για την υποψηφιότητά της στις εκλογές πριν από την ανακοίνωση για το πρόωρο τέλος του Mega Καλημέρα.

«Είναι άσχημο αν κάποιος δεν έχει αποδείξεις γι’ αυτό να αφήνονται τέτοια υπονοούμενα για τους ανθρώπους ότι έσκαψε το λάκκο της εκπομπής του» συμπλήρωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Read More

And More