Γιώργος Λιάγκας: «Η Τζόρτζια Σιακαβάρα τρέφει αισθήματα για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, εκτιμώ ότι είναι ειλικρινής σχέση»

Τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην πρεμιέρα της συντρόφου του Τζόρτζιας Σιακαβάρα σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό. Όπως είπε ο παρουσιαστής, ενοχλείται που ακούει από τον 83χρονο νομικό και πολιτικό να τονίζει ότι έχει γυναίκα σύντροφο και όχι άνδρα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αρχικά, θέλω να πω ότι επειδή η γλώσσα του σώματος μιλάει, η κα Σιακαβάρα δείχνει μία σεμνότητα και μία αμηχανία που είναι γλυκιά. Θα μιλήσω ειλικρινά γιατί έτσι έχω μάθει και κρίνομαι γι’ αυτό. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό ενός ανθρώπου που βλέπει αυτή τη σχέση  -που δεν είναι μέσα στη σχέση και δε ξέρει πώς δημιουργήθηκε η σχέση- είναι ότι πρόκειται για μία σχέση επιφάνειας, μία ψεύτικη σχέση μία όμορφης γυναίκας με έναν μεγαλύτερο άνδρα. Μία σχέση για το θεαθήναι, μία σχέση επικοινωνιακή και μία σχέση που την πουλάνε ο καθένας για τους λόγους τους, ή μία σχέση συμφέροντος».

«Βλέποντας αυτούς τους δύο ανθρώπους να μιλούν, εκτιμώ ότι είναι μία ειλικρινής σχέση από την πλευρά της κας Σιακαβάρα. Τρέφει αισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο, δε φαίνεται ότι είναι μία γυναίκα που τον κοροϊδεύει. Εμένα με ενοχλεί που ο κ. Πλεύρης θεωρεί ως τρόπαιο ότι έχει σύντροφο γυναίκα και όχι άνδρα. Δεν χρειάζεται να το τονίζει σε κάθε του αναφορά. Υπάρχει μία διαφορά ηλικίας, υπάρχει ένας έρωτας δημοσιοποιημένος και γι’ αυτό ασχολούνται οι εκπομπές και τα κανάλια» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όλο αυτό δημιουργεί μία αμηχανία στον γιο του και όχι στη σύντροφό του για το αν θα παντρευτούν. Εγώ αυτό βλέπω. Του είναι ευχάριστο τώρα; Μόνο με χιούμορ μπορεί να το αντιμετωπίσει (ο Θάνος Πλεύρης)» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό για τη σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.   

Read More

And More