Γιώργος Λιάγκας: Κι ,όμως, αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά του! Δες την τρυφερή φωτογραφία του γιου του και θα “λιώσεις”…

Το ξέρω λατρεμένη ότι πιθανότητα έχεις μία συγκεκριμένη, πολύ συγκεκριμένη άποψη για τον Γιώργο Λιάγκα. Μία άποψη ίσως όχι και τόσο κολακευτική, ότι είναι απότομος, ότι είναι ολίγον τι χοντροκομμένος, ότι, ότι, ότι…

Αυτός ο Γιώργος Λιάγκας ,λοιπόν, ή τουλάχιστον αυτή η εικόνα του Γιώργου Λιάγκα που βγαίνει προς τα έξω κυρίως μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, δεν έχει καμία σχέση με τον… απλό και ταπεινό Γιώργο Λιάγκα και κυρίως; Με τον Γιώργο Λιάγκα μπαμπά. Γιατί ο Γιώργος ξεψυχάει για τα παιδιά του! Ο Γιώργος είναι ο απόλυτος χαζομπαμπάς και το χαίρεται!

Φυσικά, είναι… νόμος για ΄κείνον οι επιθυμίες των δύο αγοριών του κι αυτή ήταν μία από τις πιο πρόσφατες κι επίμονες επιθυμίες που είχαν και την οποία ο σούπερ-μπαμπάς Γιώργος, εννοείται πως έσπευσε να κάνει πραγματικότητα.

Η επιθυμία ,λοιπόν, του Δημητράκη και του Γιαννάκη, ήταν να αποκτήσουν ένα σκυλάκι. Ήταν να αποκτήσουν ένα φανταστικό κουταβάκι… Ως γνωστόν στο σπίτι της μαμάς Φαίης τα σκυλάκια δεν… χωράνε, μιας και εκεί είναι το… βασίλειο της γάτας, αφού η παρουσιάστρια λατρεύει τα γατιά!

Εδώ και λίγες ημέρες ,λοιπόν, η οικογένεια του Γιώργου Λιάγκα μεγάλωσε κι άλλο, μιας κι απέκτησε αυτό τον συγκλονιστικό κουτάβαρο, στην αγκαλιά του οποίου έχει πέσει ο Δημήτρης και αυτή θαρρώ πως είναι μία φωτογραφία με την οποία όλοι μας μπορούμε να… λιώσουμε. Όταν η παιδική αθωότητα συναντά την απόλυτη τρυφερότητα!

Αυτό που περιμένω τώρα να μάθω είναι, ποιο είναι το όνομα αυτού του κούκλου που ήρθε στην οικογένεια Λιάγκα και τους πήρε τα μυαλά!!!!!!!!

Read More

And More