Γιώργος Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά Μουρατίδη και εκπομπών – «Βάζουμε έναν ταλαίπωρο να πει μία μ@@@κία και μετά σχολιάζουμε “ντροπή”»

Στο θέμα των απαράδεκτων δηλώσεων που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της, αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπάρχει συγκεκριμένη τακτική όταν βάλλεται ένα πρόσωπο ενώ καταφέρθηκε κατά των Μέσων που του δίνουν βήμα και προβάλλουν τις απόψεις του.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ επέλεξα, εμείς επιλέξαμε γιατί αποφασίζουμε δημοκρατικά εδώ ως εκπομπή να μην παίξουμε το θέμα με την επίθεση-είναι ήπια η έκφραση- που έκανε ο κ. Νίκος Μουρατίδης στη Χριστίνα Λαμπίρη με αφορμή την κόρη της. Μάλιστα, μίλησα με τη Χριστίνα Λαμπίρη που με πήρε τηλέφωνο και με ευχαρίστησε που δεν παίξαμε το θέμα.

Εγώ είμαι παλιά… καραβάνα στη δουλειά. Αν βγει μία ψεύτικη είδηση, ότι ο Τεργιάκης είναι κλέφτης κι εμείς παίζουμε σε μία ολόκληρη εκπομπή ότι ο Τεργιάκης δεν είναι κλέφτης, αυτό που μένει είναι “κλέφτης Τεργιάκης”. Όταν παίζουμε πόσο κακός είναι ο Μουρατίδης που μίλησε άσχημα για τη Λαμπίρη και την κόρη της, αυτό που μένει είναι “μήπως είχε δίκιο ο Μουρατίδης και η Χριστίνα ήταν κακή μητέρα;”. Που φτάσαμε τώρα να κρίνεται μία μητέρα για το πόσο καλή υπήρξε.

Δεν θα το έπαιζα το θέμα, όμως βγήκε και απάντησε η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη μέσω ανάρτησης».

 Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Έχω πει πολλές φορές και γνωρίζω ότι γι’ αυτό βάλλομαι κιόλας. Δεν πηγαίνω και δε φωτογραφίζομαι με άλλους ανθρώπους γιατί είναι γελοίο το να πάω να φωτογραφίζομαι με αυτούς τους ανθρώπους και την επόμενη ημέρα να βρίσω αυτούς τους ανθρώπους και οι άλλοι να βρίσουν εμένα. Δεν χρωστάει κανένας καλή κουβέντα σε αυτόν τον χώρο για κάποιον άλλον.  Πιστέψτε με, σας το λέω ειλικρινά. Μη ψαρώνετε που βγαίνει ο ένας για τον άλλο καλή κουβέντα. Δεν εκτιμά κανείς κανέναν. Δεν θα ανοίξω το στόμα μου, αυτή είναι η αλήθεια. Γι’ αυτό κι εγώ έχω μία μοναδική πορεία».

«Από τη μία προσπαθούμε όλοι, στο πλαίσιο της προόδου να πούμε ότι κάποια πράγματα παραδοσιακά – η λέξη μπαμπάς, μαμά- πρέπει να μείνουν. Δε μπορείς εσύ να βγαίνεις και να χτυπάς έναν άνθρωπο στο σημαντικότερο πράγμα που έχουμε, τη μητρότητα.

Φταίμε όμως εμείς που θέλουμε να χτυπήσουμε π.χ. τον Λιάγκα, θα βάλουμε έναν ταλαίπωρο χωρίς υπόσταση που δεν χαίρει εκτίμησης, να βγει να πει μία μ@@@κία για το πόσο κακός πατέρας είμαι, θα του δώσουμε βήμα στην εκπομπή και μετά θα σχολιάσουμε «ντροπή που χτύπησε τον τάδε» ενώ εμείς του έχουμε δώσει τη δυνατότητα να το κάνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πώς είναι δυνατόν να αναπαρήχθη το θέμα αυτό;

Δεν ξέρω ποιο Μέσο το έκανε και δεν βάλλομαι εναντίον του, αλλά πώς έιναι δυνατόν να δώσεις βήμα σε έναν άνθρωπο με τέτοιες απόψεις;» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More