Γιώργος Λιάγκας: Πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε πότε θα εμφανιστεί στο Πρωινό

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ANT1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Το Πρωινό“. Οι δύο επιτυχημένοι παρουσιαστές και πρώην σύζυγοι θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, τέσσερα χρόνια μετά το χωρισμό τους. 

Ο Γιώργος Λιάγκας από χθες βρίσκεται στα στούντιο του ANT1 και παρακολουθεί την εκπομπή από τα παρασκήνια. Μετά την πρώτη του εμφάνιση και το καλωσόρισμα της Φαίης Σκορδά, σήμερα τον είδαμε ξανά στη στήλη της Λίτσας Πατερα.

Η γνωστή αστρολόγος έμεινε έκπληκτη όταν είδε τον παρουσιαστή στο δίπλα παράθυρο και τον καλωσόρισε με ένα μεγάλο χαμόγελο. Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε στη Λίτσα Πατέρα, στην πρώτη εκπομπή που θα είναι και αυτός, να πει τα ζώδια ζωντανά στο πλατό και εκείνη δεν μπόρεσε να αρνηθεί.

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα χιουμοριστικό διάλογο με τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αφορμή αυτού στάθηκε η πρωτοβουλία του να ανακοινώσει την ημερομηνία της επιστροφής του στο “Πρωινό”. Τότε, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: “Εγώ θα πω πότε”, με εκείνον να απαντά: “Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ! Εγώ για να κάτσω πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα”.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More