Γιώργος Λιάγκας: “Πώς τσιμπάτε όλοι ότι θα πήγαινε η Μενεγάκη στο σπίτι της Θεοδωρίδου, άλλη δουλειά δεν είχε”

Το χθεσινοβραδινό live της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη ήταν ένα από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Στην έναρξη του “Πρωινού” παρακολουθήσαμε ένα απόσπασμα από τη συζήτηση των δύο γυναικών, την οποία παρακολούθησαν αρκετές χιλιάδες άνθρωποι. (Δες εδώ όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο γυναίκες)

Απών από το πλευρό της Ελένης Μενεγάκης ήταν ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Άνδρο και ετοιμάζει το ξενοδοχείο τους για την καλοκαιρινή σεζόν. Έτσι, μαζί με την παρουσιάστρια είδαμε τον πολυαγαπημένο αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Η Φαίη Σκορδά, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Τάσος Στεργιάκης παρακολούθησαν το live της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είδα ένα μικρό απόσπασμα ενώ ο Γιώργος Λιαγκας προτίμησε τα τηλεοπτικά προγράμματα. Η ξανθιά παρουσιάστρια, μάλιστα, ρώτησε με απορία τους συνεργάτες της γιατί δεν έστειλαν μια καλησπέρα στις δύο γνωστές κυρίες, με τους άνδρες της παρέας να απαντούν ότι απλά δεν ήθελαν. 

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μένει πάνω από το σπίτι της γνωστής τραγουδίστριας ανέφερε: “Εγώ πήγαινα στο πάρκινγκ 8 η ώρα και είδα ότι πήγαιναν κάτι πίτσες… Είχε πολύ κόσμο στο σπίτι η Νατάσα Θεοδωρίδου, κίνηση πολλή… Το θέμα είναι ότι η Μενεγάκη κορόιδεψε τον κόσμο γιατί έλεγε “έρχομαι – έρχομαι – έρχομαι” και σιγά μην πήγαινε από τα Μελίσσια στη Βούλα. Πώς τσιμπάτε όλοι ότι θα πήγαινε η Μενεγάκη στο σπίτι της Θεοδωρίδου, άλλη δουλειά δεν είχε”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More