Γιώργος Λιάγκας: «Ποταμός» για Λάκη Λαζόπουλο μετά τα σχόλια για Καινούργιου – «Αυτό είναι ντροπή! Έτσι λειτουργούσε πάντα»

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολιάστηκαν στο Πρωινό, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Επειδή είναι γραμμένα αυτά, σημαίνει ότι τα έχει σκεφτεί. Δεν είναι ότι του έφυγε κάτι (του κ. Λαζόπουλου). Θεωρώ ότι κάνει μία πολύ μεγάλη αδικία, καθώς εμπλέκει τρεις ανθρώπους, οι δύο εκ των οποίων δεν έχουν δώσει το δικαίωμα, η κα Καινούργιου από μόνη της έχει ασχοληθεί με το θέμα. Από τη στιγμή που βάζεις ιστορίες ερωτικού περιεχομένου, δεν είναι χιούμορ, είναι κουτσομπολιό» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει ότι δανείζει τον άνδρα η μία παρουσιάστρια στην άλλη. Δεν τον τιμά τον κ. Λαζόπουλο να λέει  ότι πρέπει με έναν άνδρα δύο παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους και να αναρωτιέται πάντα με τον μανδύα της σάτιρας. Τι θα γινόταν αν κάποιος από εμάς χρησιμοποιούσε αυτές τις εκφράσεις για να σχολιάσει αυτό το συμβάν;» αναρωτήθηκε με τη σειρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.  

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος πάντα το ίδιο έκανε. Δεν έχει αλλάξει. Ο ίδιος είναι. Στις περιόδους της απόλυτης παντοκρατορίας του, ακριβώς στο πλαίσιο της σάτιρας έκανε ακριβώς το ίδιο.

Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και ενέπλεξε κι εμένα. Κάπως έτσι το είπε. Στο πλαίσιο αυτό, για να πουλήσουμε και με ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον, γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη ή χαζή. Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κ. Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κα Μπάρκα και 10 μήνες μετά η κα Μπάρκα τα έχει με τον κ. Τσαγκρίδη.

Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανάκι, βγαίνει και κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας. Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι και γελούσατε όλοι».

«Τότε που κορόιδευε χυδαία τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή… και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους» πρόσθεσε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More