Γιώργος Λιάγκας σε αναφορές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει»

Η τηλεοπτική εμφάνιση της Ναταλίας Γερμανού στο Night Out και τα όσα εξομολογήθηκε για το πόσο σκληρή υπήρξε με τον συνεργάτη της, Δημήτρη Πανόπουλο, συζητήθηκαν στο Πρωινό.

Ο Τάσος Τεργιάκης τόνισε ότι η στάση της παρουσιάστριας υπήρξε έντιμη, ενώ αναφέρθηκε σε περιπτώσεις ανθρώπων στα κανάλια που κρίνουν κάποιους άλλους αρνητικά και διαδίδουν στους ιθύνοντες ότι δεν ταιριάζουν σε αυτό που επιλέχτηκαν να κάνουν. Έτσι οι δεύτεροι οδηγούνται σε παραίτηση. «Δεν χρειάζεται να πω ονόματα, ο κόσμος των media ξέρει. Και ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που στον λαό έξω πουλάνε μία άλλη εικόνα. Είναι λαοφιλείς, είναι παρουσιαστές καλοί…» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας έφερε ως παράδειγμα ανθρώπους που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ευθύνες που τους ανατέθηκαν. «Για πόσο μία ομάδα πρέπει να ανεχτεί έναν άνθρωπο που της φέρνει εμπόδιο στην εξέλιξή της; Κι αν λοιπόν αυτός ο άνθρωπος οδηγηθεί εκτός ομάδος, έντιμα, γιατί να ειπωθεί ότι φαγώθηκε από μία ομάδα;

«Εγώ κρίνομαι πιο πολύ από εσάς κι αμείβομαι πιο πολύ από εσάς. Δίκαιο είναι. Από εκεί και πέρα, όπως εγώ κρίνομαι αυστηρά για το αν θα συνεχίσω ή όχι, κι εγώ έχω το δικαίωμα να κρίνω αυστηρά κι εντίμως τους συνεργάτες μου. Έτσι δεν είναι; Κι αν κάποια στιγμή κρίνω ότι αυτό το ελάφι δεν ταιριάζει με την ομάδα μας, σημαίνει ότι κάνω μπούλινγκ στο ελάφι;

Ξαφνικά είναι κακός ο Λιάγκας που έφαγε το ελάφι. Αν το ελάφι δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει; Το προστάτευσα το ελάφι, δεν το έφαγα! Γιατί αν το ελάφι δεν μπορούσε, θα εκτίθετο καθημερινά. Το ελάφι θα πρέπει να καταλάβει κάποια στιγμή και να σταματήσει να μιλάει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το ρημάδι το ελάφι. Κάθε μέρα κυρία Ζορκάδη! Κι αν θέλει να μιλήσει, ας πει και όνομα!».

Δες το απόσπασμα παρακάτω

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα πάω καλεσμένος στο Πρωινό, είμαι θυμωμένος»

Read More

And More