Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Σε έθιξε το “τσόντα”; Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» – Ένταση στο Πρωινό

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν την εβδομάδα στο Πρωινό με πολλή ένταση…

Αφορμή στάθηκε η ταινία «Ξεπαρθενών», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ακρόπολη, και ο σάλος που ακολούθησε.

Η κουβέντα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν πόσο αντισυμβατικοί είναι και πάμε και στην Ακρόπολη και γυρίζουμε τσόντα» και τη Φαίη Σκορδά να παρεμβαίνει: «Την πρόθεση δεν θα την ερμηνεύσεις εσύ».

«Οι ίδιοι το είπαν, δεν ερμηνεύω κάτι εγώ. Δεν ακούς τι λέει ο Τάσος;» εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Είπαν τη λέξη τσόντα τα παιδιά αυτά;»

Και τότε τα αίματα άναψαν…

«Όταν υπάρχει σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν είναι τσόντα; Πώς να το πούμε; Ταινία πορνό. Σε έθιξε το “τσόντα”; Πορνό. Είναι ταινία πορνό ρε παιδιά. Αυτό σε θίγει; Από όλο αυτό το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ που είπα αυτή τη λέξη;» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ δεν είδα πουθενά κάποια δημόσια τοποθέτηση των συγκεκριμένων δημιουργών. Σαφώς και διαφωνώ…» ανταπάντησε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Λιάγκα να καταλήγει: «Προφανώς και υπήρχε δημόσια τοποθέτηση. Κάνεις λάθος, δεν ενημερώθηκες. Είπαν μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι το κάναμε γιατί έτσι γουστάραμε».

Δες το απόσπασμα από το Πρωινό στο 1.55′:

Read More

And More