Γιώργος Λιάγκας σε Κορινθίου: «Να σκάσουν οι εχθροί μας – Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει εδώ η Μαρία»

Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Κορινθίου αντάλλαξαν ένα φιλί και μία τρυφερή αγκαλιά στη στήλη των ζωδίων, το πρωί της Δευτέρας 17/10 στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε την ηθοποιό και, απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό, και πέταξε ατάκα όλο νόημα: «Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Τικ! Θα μακροημερεύσει η Μαρία».

Και συνέχισε, λέγοντας με χαμόγελο στη Λίτσα Πατέρα: «Λιτσάκι μου αγαπημένο! Χίλια συγγνώμη αλλά η Μαρία είναι εδώ η καινούρια! Εσύ θα μας φας όλους εδώ… Αλήθεια είναι! Η πιο παλιά όλων μας είναι η Λίτσα Πατέρα».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164