Γιώργος Λιάγκας σε Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Εσείς οι Κερκυραίοι είστε πολύ σεξουαλικοί;» – Η αντίδραση της ηθοποιού

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένη στο «Πρωινό» του ANT1 με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Μάγισσα».

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει κάποιες… ιδιαίτερες ερωτήσεις στην ηθοποιό, λόγω των ερωτικών σκηνών που έχει στη σειρά με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Τάσο Νουσιά. 

«Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα, μια και το πήγαμε από την Κέρκυρα, θα την πάμε μέσω Κέρκυρας την ερώτηση. Εσείς οι Κερκυραίοι είστε πολύ σεξουαλικοί; Έχετε έναν υπερσεξουαλισμό οι Κερκυραίοι»;

«Δεν το γνωρίζω αυτό, δεν έχω διαβάσει κάτι. Δεν νομίζω ότι είναι γεωγραφικό αυτό», απάντησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει πόσο δύσκολο είναι για εκείνη το γύρισμα ερωτικών σκηνών. Ο διάλογος που ακολούθησε με την Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν ο εξής:

Μ.Γ. Γιώργο μου είμαι ηθοποιός.

Γ.Λ. Άλλο να παίζουμε εμείς οι δύο έτσι και άλλο να πρέπει να κάνουμε έρωτα.

Μ.Γ. Δεν είσαι ηθοποιός, οπότε ήδη είναι άλλο. Δηλαδή, αν μου πουν κάνε το με τον Λιάγκα δεν μπορώ.

Γ.Λ. Αν σου πουν ότι θα κάνω guest ρόλο;

Μ.Γ. Δεν ξέρω. Θα κάνουμε πρόβες και θα σου πω. Οι ερωτικές σκηνές όταν γυρίζονται με φροντίδα και υπάρχει λόγος που υπάρχουν, δεν είναι το δυσκολότερο. Το δυσκολότερο είναι να έχεις όρντινο 7 η ώρα το πρωί γλέντι γάμου. Έχεις φύγει από το σπίτι σου τρέχοντας, έχει πιάσει κίνηση, δεν έχεις πιει καφέ και ξαφνικά είμαστε στο τσακίρ κέφι.

 

«Έτσι κι αλλιώς ερχόμαστε κοντά οι ηθοποιοί. Από τη στιγμή που γίνεται επαγγελματικά, είμαστε σε ένα χώρο, υπάρχουν τόσοι τεχνικοί που νομίζω ότι είναι δύσκολο κάποιος να αισθανθεί κάπως. Δεν μπορεί να συμβεί» κατέληξε η ηθοποιός.

Read More

And More