Γιώργος Λιάγκας: Σκληρή απάντηση στον Λάκη Λαζόπουλο – «Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο για να σου στείλουμε 2 κάμερες»

Σκληρή απάντηση στις νέες δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας από τον «αέρα» του Πρωινού του ΑΝΤ1. Αφού προβλήθηκαν τα λεγόμενα του ηθοποιού, ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε ανοιχτά, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε έστειλαν από την εκπομπή δύο κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Εμείς το βιάζουμε το κανάλι, δεν μας δίνει την εκπομπή. Δηλαδή με το ζόρι έρχομαι εδώ και εγκαθίσταμαι και κάνω τρεις ώρες εκπομπή, το κανάλι δεν θέλει με τίποτα. Έρχομαι εδώ ως εισβολέας και κάνω εκπομπή, ενώ το κανάλι βάζει μπράβους να με διώξουν.

Θα απαντήσω: Πρώτος, εμμονή δεν είχα ποτέ στη ζωή μου με κανέναν άνθρωπο. Δεύτερον, για να μην φανώ εμμονικός, θα ξαναπώ ότι υποκλίνομαι στο ταλέντο και το χιόυμορ σου. Το λέω χωρίς ειρωνεία. Δεν λέω ψέματα ποτέ, έτσι με έχει μάθει ο πατέρας μου. Αν εσύ λες ή κάνεις παρέα με ανθρώπους που λένε ψέματα, δεν είμαι ένας απ’ αυτούς. Έχω κάνει λάθη πολλά, τα αναγνωρίζω ναι. Ίσως είμαι ο μόνος στην τηλεόραση που το έχω πληρώσει και χρηματικά, και με απολύσεις, και με μείωση στα νούμερα τηλεθέασης και με περιόδους εκτός τηλεόρασης.

Έχω ζητήσει συγγνώμη πάντα και την εννοώ. Δεν είμαι από τους παρουσιαστές που θα δω κάτι στον αέρα και θα πω: “Πρώτη φορά το βλέπω, κόφτε το”. Μπορεί να μην το έχω καταλάβει κι όταν το δω, το μετανιώσω και να πω “φάτε το”. Όμως να κάνω ότι δεν ξέρω τι παίζει στον αέρα ποτέ. Ξέρω τι παίζει στον αέρα πάντα. Αλίμονο μετά από 30 χρόνια. Θα ήμουν καραγκιόζης αν έλεγα το αντίθετο. Ωστόσο ναι, πίστεψέ με, δεν ξέρω πού στέλνει κάμερα η αρχισυντάκτρια. Πάρτην και ρώτα την.

Με ενημέρωσε γι’ αυτό που είπες με τις δύο κάμερες, ότι όντως η μία κάμερα ήταν δική μας. Δύο κάμερες δεν έχουμε στείλει σε κανένα πρόσωπο, ούτε στον πρωθυπουργό. Δεν σε θεωρούμε τόσο σπουδαίο ώστε να σου στείλουμε δύο κάμερες. Προφανώς η μία κάμερα ήταν από άλλη εκπομπή».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Στην καριέρα που κάνω 28 χρόνια, ουδέποτε μου έχει πει άνθρωπος “μην παίξεις κάτι” και να τον παρακούσω. Έχω προστατεύσει ανθρώπους που έχουν πει βλακείες σε συνεντεύξεις και τις έχω κόψει για να μην τους εκθέσω. Γι’ αυτό είπα κι αυτό για τον Μικρούτσικο. Ήρθε καλεσμένος φέτος σε γραμμένη εκπομπή που είπε κάτι που θα έκανε επιτυχία αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν θα έβγαινε από το σπίτι του. Τον προστάτευσα και το έκοψα, ως όφειλα.

Επίσης, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάμε για σχοινί Λάκη; Δηλαδή με το άλλοθι της σάτιρας, κάποιοι έβγαιναν και εκτελούσαν ανθρώπους. Δεν ξέρω κι εσύ αν είσαι ένας από αυτούς. Κι εγώ γέλαγα, συνυπεύθυνος είμαι που γέλαγα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που εσύ δεν μου έδωσες την άδεια να παίξω. Ακόμα και τη φωτογραφία που παίξαμε με τη Μιμή Ντενίση, πήρα την άδεια για να την παίξω. Το γνώριζες, μην μου πεις ότι σε παγίδευσα. Δεν έχω παίξει ποτέ κάτι που να σε αφορά και να σε εκθέσω. Δεν θα το έκανα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πολύ ωραίο να συντηρούμε αυτό το πανηγυράκι. Δεν είμαι εναντίον κανενός, αλλά πραγματικά, επειδή δεν έχω εμμονή, σταμάτα το εσύ για να το σταματήσω κι εγώ».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More