Γιώργος Λιάγκας: Σπάει (και πάλι) την σιωπή του και αποκαλύπτει, “δεν φεύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά…”!

Μετά τις χθεσινές σχεδόν ταυτόχρονες αποκλειστικές συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάγκα στα κανάλια, για το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και το πως ακριβώς θα τον βρει η επόμενη τηλεοπτική μέρα στο Μαρούσι, σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να… σπάσει για ακόμα μία φορά την σιωπή του, μέσα από τα social-media.

Ο Γιώργος Λιάγκας  (του οποίου προφανέστατα και δεν είναι το καλύτερό του, το να ακούγεται πως η κρίση στη σχέση του με τον ΑΝΤ1 είναι τόσο βαθιά που μπορεί να τον οδηγήσει εκτός καναλιού), αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις, μέσα από το twitter του:

Τι ακριβώς έγραψε;

«Επειδή διαβάζω για μένα πράγματα που ούτε εγώ γνωρίζω: 1. Δεν φεύγω από τον ΑΝΤ1 2. Δεν φεύγω από την ψυχαγωγία, αλλά παραμένω και δημοσιογράφος 3. Συζητάω με το κανάλι για παραπάνω από ένα πρόγραμμα 4. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα πουθενά, ούτε σε ώρες, ούτε σε ομάδες, ούτε σε κόνσεπτ…»

Μωρέ σίγουρα όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος, αλλά από την άλλη μεριά είναι απορίας άξιο, γιατί ενώ δεν… τρέχει κάστανο στη σχέση του με τον ΑΝΤ1, έχει ανοιχτεί (ή τουλάχιστον έχουν υπάρξει απόπειρες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο) τον τελευταίο καιρό δίαυλος επικοινωνίας του συγκεκριμένου παρουσιαστή με διευθυντές προγράμματος άλλων καναλιών;

 

Read More

And More