Γιώργος Λιάγκας: “Σπάει” τη σιωπή του και μας απαντά στο ερώτημα που μας βασανίζει! Φεύγει από τον ΑΝΤ1;

Αναμφισβήτητα είναι η είδηση της ημέρας… Αναμφισβήτητα είναι αυτό που λέμε “είδηση-κόλαφος”! Ο Γιώργος Λιάγκας “σπάει” τη σιωπή του! Η΄μάλλον για την ακρίβεια, την “έσπασε” νωρίς το πρωί, μπροστά από την κάμερα του “Happy Day”.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και να δώσει τις δικές του απαντήσεις, σε σχέση με ότι έχει να κάνει με τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια και με το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ως γνωστόν το σενάριο που είχε ακουστεί έντονα αυτή την εποχή για ΄κείνον, ήταν το τηλεοπτικό σενάριο που τον ήθελε να βρίσκεται ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα του Epsilontv Τζώνη Καλημέρη, προκειμένου η σεζόν 2018-2019, να τον βρει μακριά από τον ΑΝΤ1.

Φεύγει ,λοιπόν, ή μένει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος; Και φυσικά τι… τρέχει με το συμβόλαιό του;

“…Ανήκω στον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είναι τα τελευταία 5 χρόνια το τηλεοπτικό μου σπίτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μεταξύ εμού και του ΑΝΤ1 και όταν είναι να γνωστοποιηθεί κάτι θα γνωστοποιηθεί…”, δήλωσε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής κι έσπευσε να συμπληρώσει:

“Σε ό,τι με αφορά έκλεισε μια τηλεοπτική σεζόν με πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία. Δεν το λέω για μένα, το λέω και για την ομάδα που κάναμε την εκπομπή, η οποία ήταν μαζί με το “Nomads” και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ήταν μέσα στις τρεις καλύτερες από πλευράς νούμερων τηλεθέασης εκπομπές του ΑΝΤ1 για φέτος.

Και η Φαίη πολύ καλά πήγε. Άρα ήταν μια πετυχημένη χρονιά στο πρώτο μισό. Στο δεύτερο μισό ήταν μια επιτυχημένη χρονιά για μένα γιατί ξεκουράστηκα, επένδυσα πάρα πολύ στα παιδιά, οπότε κι αυτό καλό είναι.

Εγώ θα ήθελα στο μέλλον να ξανακάνω μια βραδινή εκπομπή. Τώρα… υπάλληλος είμαι. Δεν έχω θέσει κάποιους όρους. Θα παρουσίαζα κάτι που θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Είχε γίνει κουβέντα για την απογευματινή ζώνη, η οποία στην πορεία σταμάτησε από το κανάλι. Το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την απογευματινή ζώνη. Πιστεύω ότι κάτι ωραίο θα βρούμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1 του χρόνου…”

Τάδε έφη Γιώργος Λιάγκας και τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

Read More

And More