Γιώργος Λιάγκας: “Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε, ότι δεν τον έδιωξαν από το Survivor – Tο έχω καρατσεκαρισμένο”

Την περασμένη Παρασκευή μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας είχε δώσει το δικό του ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο Πάνος Καλίδης, αποχώρησε από το Survivor, επειδή δέχθηκε πιέσεις από την παραγωγή μετά και από απαίτηση της τριάδας Τζέιμς Καφετζή, Άννας Μαρίας Βέλλη και Νίκου Μπάρτζη. Ωστόσο ο Πάνος Καλίδης με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο ξεκαθαρίζοντας ότι αποχώρησε από καθαρά και μόνο δική του επιλογή.

Σήμερα, με αφορμή αυτό το βίντεο του τραγουδιστή ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του τονίζοντας πως το ρεπορτάζ του ήταν τσεκαρισμένο.

«Έδωσα ένα ρεπορτάζ την Παρασκευή σπάνια δίνω ρεπορτάζ εγώ και όταν το κάνω αυτό είναι καρά τσεκαρισμένο βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε… Να πούμε κάτι δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι δεν κάναμε δικαστήριο και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο τον Καλίδη, μία πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει είχε δίκιο ο Λιάγκας. Το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, μπορεί ο άνθρωπος να κουράστηκε, μπορεί να έφτασε στα όρια του, όμως ξανά λέω το ρεπορτάζ. Υπήρξαν κάποιες βαριές κουβέντες με κάποιους παίκτες, πήγαν οι 3 παίκτες στην παραγωγή και είπαν η αυτός ή εμείς. Δεν λέω ποιος είχε δίκιο δεν παίρνω θέση. Η παραγωγή τον έπιασε προσπάθησε να τους ηρεμήσει, επανέρχομαι στο ρεπορτάζ το τσεκάρισα το Σαββατοκύριακο και του είπε η παραγωγή Πάνο πρέπει με κάποιον τρόπο να φύγεις και εκείνος είπε πως είμαι και κουρασμένος και αποχώρησε. Επειδή ακούω και τέρατα…Υπάρχουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μπορούν να επιβεβαιώσουν το ρεπορτάζ μου», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

“Σήμερα ακούστηκε ότι με έδιωξε η παραγωγή μετά από απαίτηση κάποιων συμπαικτών μου” είπε ο Πάνος Καλίδης. “Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Έφυγα γιατί κουράστηκα” συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Read More

And More