Γιώργος Λιάνης μετά τις επίμαχες δηλώσεις για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Συγγνώμη ξανά, ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν»

Ο Γιώργος Λιάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στις επίμαχες δηλώσεις που είχε κάνει για την Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή του στον Τάσος Τρύφωνος.

Ο Γιώργος Λιάνης είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς η αναφορά του σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι περιγραφές για το σώμα της έκαναν πολλούς να τον κρίνουν αρνητικά ενώ ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Ο δημοσιογράφος απάντησε σχετικά με αυτό: «Να πω ένα συγγνώμη και μέσα από την εκπομπή σας ξανά για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού. Ήταν σκαμπρόζικο, κατ’ αρχήν. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Βουγιουκλάκη αυτό.

Απλώς περιέγραφα το πόση εντύπωση μου έκανε ως νεαρός δημοσιογράφος να πάω ντυμένος σε μια συνέντευξη με την μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία Υψηλάντη ή εκείνη. Ήταν γραμμένο και με ρώτησε ο Κύπριος δημοσιογράφος, που παρουσιάζει τον “Αδύναμο Κρίκο”. Με ρώτησε αν είναι αλήθεια αυτό, δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου. Αφού ήταν γραμμένο, γιατί να το ξαναπώ. Είναι μέσα στο βιβλίο».

 

Read More

And More