Γιώργος Λιανός: Απαντά για το αν παντρευτούν με την Κωνσταντίνα Καραλέξη – «Θα το κάνουμε για πάρτη μας»

Ο Γιώργος Λιανός έκανε τις νέες του τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 και στην εκπομπή I Love Sou Kou

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ απάντησε για την παρουσίαση του «I’m a celebrity get me out of here» το οποίο και δεν έφερε τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης για τον κανάλι.

«Η παρουσίαση του “Celebrity” ήταν λίγο ζόρικη αλλά είχε πολλή πλάκα. Είναι ένα δύσκολο project. Η συνεργασία μου με την Καλομοίρα ήταν μία χαρά, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Είναι ευγενέστατη. Το Celebrity σίγουρα δεν έφερε αποτελέσματα, ξέραμε ότι υπήρχε ρίσκο για το παιχνίδι. Είναι ένα καινούριο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

Σε άλλες χώρες παίζει χρόνια και έχει περάσει στην τηλεοπτική τους κουλτούρα. Θέλει μία τριβή και πάντα κρατάς μικρό καλάθι γιατί είναι κάτι καινούριο», απάντησε ο Γιώργος Λιανός. 

Για το ενδεχόμενο να κάνει ανοιχτό γάμο με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη: «Το έχουμε συζητήσει, αν το κάνουμε κάποια στιγμή θα το κάνουμε για πάρτη μας σε κάποιο μικρό εκκλησάκι», απάντησε ο Γιώργος Λιανός. 

Τέλος ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ σχολίασε για τις προετοιμασίες του Survivor 2024: «Έχω ανυπομονησία και ζω από κοντά και όλη τη διαδικασία του casting», απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

Read More

And More