Γιώργος Λιανός για Survivor All Star: «Είμαι παρουσιαστής, δεν παίρνω αποφάσεις» – Η απάντηση για τον τελικό του ριάλιτι

Στην Ελλάδα βρέθηκε για ένα τριήμερο ο Γιώργος Λιανός σε ένα ταξίδι-αστραπή από τον Άγιο Δομίνικο, όπου ζει τους τελευταίους μήνες για τις ανάγκες του Survivor All Star.

H κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας συνάντησε τον Γιώργο Λιανό οποίος μίλησε για την πορεία του ριάλιτι επιβίωσης τη φετινή σεζόν, και τον πρόσφατο έντονο τσακωμό του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Μπάρτζη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

«Λόγοι επαγγελματικοί και οικογενειακοί με ήθελαν εδώ για τρεις μέρες, εγώ δεν ήθελα καθόλου είναι η αλήθεια να κάνω όλο αυτό το ταξίδι μέσα σε τρεις μέρες. Τη φετινή σεζόν τη βλέπω μια χαρά με βάση το πώς είναι ο ανταγωνισμός και το πως κυλάει το πράγμα…» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου.

«Μου στέλνουν πολλά μηνύματα για τον τσακωμό του Νίκου Μπάρτζη με τον Τάκη Καραγκούνια, με ρωτάνε γιατί δεν τους διώξαμε. Για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα, λένε γιατί δεν σφύριξα για να λήξω τον αγώνα, ο Λιανός δεν σφυρίζει ποτέ, το κάνω μόνο όταν πάρω εντολή από τους παιχνιδάδες.

Η υπόγεια διάβαση που έγινε όλο το περιστατικό, οι ψιλές που έλεγα εγώ και κατηγορήθηκα, αυτό έβλεπα, δεν ήμουν μαζί τους κάτω από το εμπόδιο. Έτσι το είδα, έτσι το χαρακτήρισα. Είμαι παρουσιαστής ενός προγράμματος, δεν παίρνω αποφάσεις για το πώς πρέπει να τιμωρηθεί ο ένας και πώς ο άλλος. Για τη νέα σεζόν δεν έχω καμία ενημέρωση ούτε για το πως θα κινηθεί το κανάλι, ούτε σε επίπεδο παραγωγής… Δε ξέρουμε πότε θα γίνει ο τελικός. Άλλο προγραμματισμό είχαμε κάνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Read More

And More