Γιώργος Λιανός για τα spoilers του Survivor: «Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι»

Λίγο μετά το τέλος του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret και την Σπυριδούλα Τριάντου. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις αποβολές από το παιχνίδι αλλά και στα spoilers που κυκλοφορούσαν καθημερινά στο διαδίκτυο.

«Οι αποβολές καλώς έγιναν, αφού είναι ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είχαν συμφωνήσει πως, σε περίπτωση παράβασης, έπρεπε αν υπάρχει αποβολή και αυτό ήταν κάτι που το ζήτησαν οι ίδιοι οι παίκτες, οπότε έπρεπε να τηρηθεί. Είχε μια ιδιαίτερη δυσκολία το Survivor All Star γιατί οι παίκτες ήταν όλοι έμπειροι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

«Ήξεραν τι θα αντιμετωπίσουν, τους πήρε περισσότερο χρόνο να λυθούν. Τα περίμενα όλα φέτος. Παιζόταν το παιχνίδι σε αρκετές διαστάσεις. Υπήρχε στρατηγική από τις πρώτες μέρες για να φύγουν οι δυνατοί παίκτες, αφού όλοι κυνηγούσαν το έπαθλο και η κούπα είχε μεγάλη βαρύτητα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σχετικά με τα spoiler που διέρρεαν κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Όταν ένα παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς spoiler θα ήταν μαγικό. Είναι αντισυναδελφικό κάποιοι να κινούνται έτσι. Είναι σαν να βγαίνεις από ταινία μυστηρίου και να λες στους υπόλοιπους το τέλος πριν μπουν μέσα».

Read More

And More