Γιώργος Μαργαρίτης: Η εξομολόγηση για τον τζόγο – «Το κατάλαβα μετά από δέκα χρόνια, τόσο με ταλαιπωρούσε»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα νεανικά του χρόνια, το ξεκίνημα στο τραγούδι αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε φτάσει σε σημείο να εθιστεί με τον τζόγο, κάτι το οποίο αντιλήφθηκε πολλά χρόνια μετά.

«Ξεκίνησα από ταβλάκι κι εκεί κόλλησα και κόλλησα πολύ για μία δεκαετίας.Το κατάλαβα μετά από δέκα χρόνια, τόσο με ταλαιπωρούσε. Όταν έγινα γνωστός και έβγαζα χρήματα, έδινα και στον πατέρα μου, εκείνος όμως δεν πίστευε ότι ήταν από τη δουλειά μου. Νόμιζε ότι κάτι γίνεται. Ποιος ανθρωπάκος έλεγε ότι τα κλαίει», ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης. 

Και πρόσθεσε: «Είμαι από τους πρώτους που μίλησαν γι’ αυτό αλλά δεν λέει κάτι… Και τώρα η μισή Ελλάδα παίζει και δεν το λέει. Και τι έγινε; Δεν είναι κακό, αρκεί να βρεις τη δύναμη και να φύγεις. Σήμερα τα χάνω εγώ και τα παίρνεις εσύ και αύριο τα παίρνω εγώ και τα χάνεις εσύ», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης καλεσμένος στο Στούντιο 4

Read More

And More