Γιώργος Μαυρίδης: Το… μυστήριο λύθηκε! Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλησε να πάει στο “Πρωινό” της Φαίης!

Με “κομμένη την ανάσα” (λέμε τώρα…) περιμέναμε τόσους μήνες να μάθουμε, γιατί ο Γιώργος Μαυρίδης αμέσως μετά την αποχώρησή του από το “Nomads”, δεν θέλησε να βρεθεί στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά και να παραχωρήσει συνέντευξη, όπως έκαναν άλλωστε και όλοι όσοι συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αργιάλιτι!

Μάλιστα, το χειμώνα είχε δημιουργηθεί ίιιιιντριγκα, γιατί έσπευσαν πολλοί να συμπεράνουν, πως ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε να ρίξει… πόρτα στη Φαίη, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 στην εκπομπή της και είχε ομολογήσει πως “δεν γνώριζε τον Γιώργο Μαυρίδη και το τι ακριβώς είχε κάνει πριν βρεθεί φέτος στον ΑΝΤ1”. Μα κι εσύ βρε κορίτσι μου, δεν ήξερες και ρώταγες; Που λέει και η παροιμία.

Έτσι, ο Γιώργος βρέθηκε σήμερα πουρνό-πουρνό στο “Καλοκαίρι Μαζί” και μας αποκάλυψε το τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο δεν θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη στη καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

«…Να μιλήσω ειλικριν; ‘Αμα δεν έχω να πω κάτι ή να παρουσιάσω κάτι, τι να βγαίνω; Νομίζω τότε πας προς τον μαϊντανό! Άμα δεν έχω να πω κάτι τι να βγω να πω; Είναι η προσωπική μου άποψη… τώρα έχω να πω κάτι, θα κάνω μία εκπομπή και ξεκινά τον Σεπτέμβριο, είναι φυσικά εδώ και ο Νίκος (Αναδιώτης) ,- συγγνώμη Νικολέττα (Ράλλη) -, αλλά είναι φίλος μου, οπότε γι ΄αυτό και ήρθα…»!

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα και τα όποια περεταίρω συμπεράσματα δικά σου:

Read More

And More