Γιώργος Νταλάρας: Οι πρώτες αντιδράσεις στην τηλεόραση και το διαδίκτυο μετά το ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών προκάλεσε νέες αντιδράσεις στα media μετά τη δήλωσή του για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα» εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλία τους.

«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε», είπε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας.

Δες παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα:

Γιώργος Νταλάρας – Πώς σχολίασαν οι παρουσιαστές τις νέες του δηλώσεις 

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι από τις φορές που δε ξέρεις τι να πεις… Όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους που είναι ιστορία για την ελληνική μουσική, και τους σέβεσαι, δε ξέρεις τι να πεις. Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη».

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε μπορείς να λες σε κάποιον ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο και όταν θα πας σπίτι θα το καταλάβεις, και να αναφέρεις τους γονείς, τους θείους… Αυτό το κορίτσι και οποιοδήποτε αγόρι ήταν εκεί, δε ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική του συνθήκη από αυτή τη δουλειά»

Ναταλία Γερμανού: «Έχω την αίσθηση ότι σε περισσότερα από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή, έχουν σηκωθεί και χειροκροτάνε τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιο λόγο», είπε μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια του Alpha.

Κώστας Τσουρός: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως; Αν δε θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά».

Γιώργος Νταλάρας – Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Σταμάτης Κραουνάκης: «Βγαίνεις από τον Νίκος Μπογιόπουλος #realfm εννιάμιση ώρα το βράδυ Στο παγωμένο βράδυ. έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια μια δικιά σου και δικιά μου και τράπεζες προ καιρού. Έχεις μιλήσει για τον Τσιτσάνη! Καραδοκούν τα Κάμερονια και τα εργαζόμενα παιδιά 200 € το μήνα μεικτά στην καλύτερη.

Έχεις φροντίσει να φοράς μάξι καμπαρντίνα με κοκκινη φόδρα τουλαχιστον! προχωράς κατευθείαν στο αμάξι σου λες χαμογελώντας με το υπέροχο χαμόγελο σου Καλησπέρα παιδιά σας καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας σας φιλώ πολύ. Τα παραπανίσια έχουν θέμα. Γνώμη μου».

Ρούλα Κορομηλά: «Παιδιά, ψυχραιμία – Σε λίγο θα μας πείτε “σιγά τον τραγουδιστή”»

 

Γιώργος Λιάγκας: «Απλά κάνουν τη δουλεια τους»

Αντώνης Μποσκοΐτης: «Κι αφού αυτοί έχουν το πεπόνι, έχουν και το μαχαίρι, αποβλακώνοντας τον κόσμο, καλώς ο Νταλάρας τους τά’χωσε και τους πρόσβαλλε – αν, βέβαια, καταλαβαίνουν από προσβολές. Με τον Νταλάρα. Ασυζητητί», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης.

 

 

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Και τι είναι ο Νταλάρας να απαντήσει στο πόδι για τον Αργυρό και τις λοιπές αντιδράσεις; Η Μέγκι Ντρίο;

 

Γιώργος Νταλάρας – Πώς σχολίασε το twitter την συμπεριφορά του απέναντι στους δημοσιογράφους:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More