Γιώργος Παπαδάκης: Η ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου έφερε την έντονη αντίδρασή του – Το «καρφί» για Λιάγκα

Μία ερώτηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη έφερε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη κατά τη διάρκεια του «Καλημέρα Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον προσκεκλημένο της εκπομπής, Κώστα Πουλακίδα της εφημερίδας «Αυγή», αν ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έπρεπε να ταξιδέψει στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αμερική.

«Δε μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι και να το πάει λίγο αργότερα; Είπα ότι δεν με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι θα μείνει» είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Μπορεί να είχε δουλειές που δε μπορούσαν να αναβληθούν. Να ήταν αναγκαστικό» αποκρίθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν με ενδιαφέρει» ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης και τον λόγο πήρε ο Κώστας Πουλακίδας ο οποίος επεσήμανε ότι ενδεχομένως ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να πάει για να κλείσει κάποιες δουλειές ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα.

«Άρα δεν πάει για τα χειμωνιάτικα;» ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αντιδρά: «Ε, μωρέ και εσύ… Αϊ παράτα μας από εκεί… Θα το πουν οι επόμενοι αυτό…».

«Από εμένα το ακούς αυτό για τα χειμωνιάτικα;» έσπευσε να πει η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Δεν θέλω να το συζητάω. Δεν με αφορούν τα χειμωνιάτικα των πολιτικών προσώπων».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More