Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη»

Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Φοίβος Παπαδάκης βρέθηκαν καλεσμένοι στο Καλύτερα δε Γίνεται, μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση, πατέρα – γιου αλλά και την πορεία του πετυχημένου δημοσιογράφου στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ANT1.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού στον Γιώργο Παπαδάκη για την πιο δύσκολη στιγμή της τηλεοπτικής του πορείας, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλη, κατά τη διάρκεια που η εκπομπή βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη! Κάποιοι το “όχι” το διακωμώδησαν αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι ένας άντρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα και σε έναν άνθρωπο γενικότερα. Ήταν πραγματικά και η διαχείριση του αέρα αλλά και μετά γιατί μετά έγινε χειρότερα», περιέγραψε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε για όσα ακολούθησαν: «Έπεσαν όλοι επάνω, προσπάθησε να φύγει, εγκλωβίστηκε μέσα σε ένα χώρο. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε “Ελάτε”, κινητοποίηση. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν! Απέναντί μας ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου τρελάθηκαν. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για την πιο έντονη στιγμή στην τηλεοπτική του πορεία. 

Read More

And More