Γιώργος Παπαδάκης: Ξεσπά για τη συμφορά στην Αττική. “Σκάστε επιτέλους”!

Η Ελλάδα έχει βυθιστεί στο απόλυτο πένθος… Η Ελλάδα θρηνεί… Νομίζω πως μέχρι και σήμερα είναι αδύνατον να συλλάβει κανείς το μέγεθος της τραγωδίας… Γιατί πολύ απλά αυτή η τραγωδία που μας χτύπησε την πόρτα δεν  έχει τέλος… Δεν υπάρχει μέγεθος που να μπορεί να την προσδιορίσει… Δεν υπάρχουν λόγια για να μπορεί κανείς να την περιγράψει…

Ο Γιώργος Παπαδάκης ,λοιπόν, λόγω αυτής της τραγωδίας, βρέθηκε σήμερα και πάλι στον αέρα του ΑΝΤ1 εκτάκτως και φυσικά όπως όλος ο κόσμος είναι οργισμένος, είναι σοκαρισμένος, είναι “παγωμένος”. Κι αυτή την οργή του δεν δίστασε να την εκφράσει και κατά την διάρκεια της εκπομπής!

Αυτά είναι μεταξύ άλλων όσα είπε σήμερα το πρωί:

“…Πραγματικά με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι βγαίνουν πάρα πολλοί υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε προηγούμενες πυρκαγιές, λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε πλημμύρες, σε σεισμούς. Εάν πάμε στο αρχείο και βρούμε δηλώσεις για το τι φταίει, τι δεν έγινε, που δεν υπάρχει σχέδιο, η αυθαιρεσία, είναι ένα γεγονός που επισημαίναμε μετά από κάθε φυσική καταστροφή. Δεν εκδικείται η φύση. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς.

Βλέπω όλες αυτές τις μέρες ότι γίνεται ένας πλειστηριασμός ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Φτάνει; Όχι. Τι πρέπει να γίνει από σήμερα; Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο περιφερειάρχης, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος… συσκέπτονται είτε με την παρουσία τηλεοπτικής κάμερας ή όχι. Η οργή του κόσμου δεν φτάνει, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι! Μην περιμένουμε όταν εκδηλώνεται το γεγονός να βγει ο καθένας από εμάς να πει το μακρύ του και το κοντό του.

Το άλλο το αδιανόητο! Δεν μπορούμε να βρούμε πόσοι είναι οι αγνοούμενοι! Έχουν περάσει 4 μέρες και δεν ξέρουμε ποιοι είναι αγνοούμενοι.

Επιτρέψτε μου να το πω και απευθύνομαι και σε μένα προσωπικά: Σκάστε! Να σκάσουν! Εμένα μου άρεσε αυτός ο παπάς που είπε σκάστε. Το «σκάσε» να το πει ο καθένας στον εαυτό του. Πάνω απ’ όλα, όλοι αυτοί που μας εκπροσωπούν, τους οποίους εμείς επιλέξαμε, εμείς ψηφίσαμε, αλλά και η δική μας φροντίδα για το κομμάτι της ιδιοκτησίας μας χωρίς να μας ενδιαφέρει τι μπορεί να συμβεί σε κατάσταση τέτοια σαν κι αυτή…”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164