Γιώργος Παπαδάκης: «Λύγισε» για την αδελφή του που έπασχε από σύνδρομο Down – «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών»

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ANT1, το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής συγκίνηση με την εξομολόγηση για την αδελφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

«Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο… Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω…» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και συνέχισε: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από εμένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου. Ξαφνικά στα 49 του πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα. Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ο Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα: σε πήρε αυτός; Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα. Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «I Love Σουκου».

 

Read More

And More