Γιώργος Παπαδάκης-Μπάγια Αντωνοπούλου: Οριστικά πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία τους!

Οριστικά πέφτουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Παπαδάκη και της Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όχι δεν υπάρχει περίπτωση η νεαρή δημοσιογράφος να ξανά βρεθεί στο τηλεοπτικό της πόστο στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία έντονη διένεξη ανάμεσα στον “βασιλιά” του ΑΝΤ1 και στη συνεργάτιδά του, η οποία κι οδήγησε την Μπάγια Αντωνοπούλου στην έξοδο. Κρίνοντας πάντα εκ του αποτελέσματος.

Αρχικά, ειπώθηκε πως χρειάστηκε να λείψει λόγω ασθενείας, στη συνέχεια η επίσημη θέση του καναλιού ήταν ότι έχει κάνει χρήση της καλοκαιρινής της άδειας, όμως, οι μέρες πέρασαν, η Μπάγια δεν επέστρεψε και τελικά;

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με την οριστική αποχώρηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το “Καλημέρα Ελλάδα”, ενώ πληθαίνουν και οι πληροφορίες που θέλουν την δημοσιογράφο να αποτελεί πλέον παρελθόν και για τον ΑΝΤ1, γενικότερα.

Όμως, η αλήθεια είναι, πως η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν έχει κάνει ακόμα το επίμαχο ραντεβού της με την διοίκηση του ΑΝΤ1 και κανείς δεν είναι για την ώρα σε θέση να γνωρίζει, για το εαν το επόμενο βήμα της θα γίνει εντός καναλιού, ή αν θα αναζητήσει την τηλεοπτική της τύχη, μέσα από άλλο τηλεοπτικό μετερίζι.

Για να δούμε…

Read More

And More