Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Βελούδινο το διαζύγιό μας, θα μείνουμε φίλοι» – Αυλαία για το Καλημέρα Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου χωρίζουν επαγγελματικά καθώς σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου, το «Καλημέρα Ελλάδα» ρίχνει αυλαία.

Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τη Μαρία Αναστασοπούλου για τη συνεργασία, χαρακτηρίζοντας το «διαζύγιό» τους βελούδινο.

«Εγώ νιώθω την ανάγκη να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντικά. Έμαθα πολλά πράγματα από σένα, χάρηκα τη συνεργασία αυτή. Σου εύχομαι σε αυτό το βελούδινο διαζύγιο μεταξύ μας – μπορώ να σου πω ότι είναι πιο βελούδινο και από το πρώτο μου διαζύγιο, το πραγματικό διαζύγιο με την πρώτη γυναίκα μου με την οποία παραμένουμε αδελφικοί φίλοι όπως θα είμαστε και μαζί-», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Ναι φυσικά και θα είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να είναι εδώ οι συνάδελφοί σου και να περιμένουν να σε πάρουν αγκαλιά. Δεύτερον, ευχαριστώ πάρα πολύ την ομαδάρα του Καλημέρα Ελλάδα, ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν είχα ξανακάνει. Γιώργο Παπαδάκη σε ευχαριστώ. Συγκινείσαι, τι έπαθες;» είπε με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δε συγκινούμαι γιατί καμιά φορά η συγκίνηση είναι προσποιητή, ενώ τα συναισθήματά μου για εσένα είναι ειλικρινή» απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα σε βλέπω πάντως, θα έχω τη δυνατότητα να σε βλέπω» είπε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής θα είναι μία από τις πρώτες καλεσμένες του τη νέα σεζόν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164