Γιώργος Παπαδάκης: Τον… προσκυνούν στον ΑΝΤ1! Μάθε το γιατί.

Γιώργος Παπαδάκης, ένα όνομα μία μεγάλη τηλεοπτική ιστορία… Γιώργος Παπαδάκης, ο άνθρωπος που διαχρονικά προσκυνά ο ΑΝΤ1! Ναι, γιατί μπορεί οι πάντες να πάνε, να έρθουν και να ξανά φύγουν από τον ΑΝΤ1, ο μοναδικός που παραμένει ακλόνητος και μία σταθερά μεγάλη κι ανεκτίμητη τηλεοπτική αξία για το κανάλι, είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο οικοδεσπότης του “Καλημέρα Ελλάδα” εννοείται πως έχει ταυτίσει απόλυτα το όνομά του με το κανάλι του Αμαρουσίου, όπως επίσης εννοείται πως αυτός είναι και ο μοναδικός που κουβαλά την “σημαία” της ενημέρωσης στο κανάλι, εκτός φυσικά από το κεντρικό, δελτίο ειδήσεων.

Ο Γιώργος Παπαδάκης για σχεδόν τριάντα χρόνια είναι ο… “θησαυρός” του ΑΝΤ1, μιας και είναι ο άνθρωπος στον οποίο η AGB Nielsen υποκλίνεται και γι ΄αυτό υποκλίνονται κι όλοι σε αυτόν.

Έτσι, για ακόμα μία φορά το… ραβασάκι της Nielsen βγήκε και εννοείται πως ο Γιώργος Παπαδάκης, βρίσκεται στη κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού:

“…Υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης για τον Γιώργο Παπαδάκη, και τη δημοσιογραφική ομάδα του «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» και για το μήνα Μάρτιο με μερίδιο τηλεθέασης 24,5% στο κοινό 18-54 και 27,4% στο σύνολο.

Η εκπομπή εξακολουθεί να προηγείται και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2017 – Μάρτιος 2018) με μερίδιο 25,7% στο 18-54.  Αξίζει να σημειωθεί ότι στη ζώνη του προηγείται με 7 μονάδες από τον ΣΚΑΙ και 11,2 από τον Alpha, στο κοινό 18-54…”

Read More

And More