Γιώργος Παρτσαλάκης: Άφωνος ο Κούλλης Νικολάου με τη φάρσα του – «Μην καταστραφείς για μια γκόμενα»

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης φιλοξενήθηκε στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων έπαιξαν «θάρρος ή αλήθεια».

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού και του «θάρρους», ο παρουσιαστής της εκπομπής ζήτησε από τον ηθοποιό να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου

 Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παρτσαλάκης έπρεπε να πει στον Κούλλη Νικολάου πως κατά τη διάρκεια μιας πτήσης γνώρισε και ερωτεύτηκε μια γυναίκα από το Ουζμπεκιστάν. Για τον λόγο αυτό θέλει για δύο εβδομάδες να μην βρίσκεται στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της ελιάς», έτσι ώστε να ταξιδέψει στο Ουζμπεκιστάν για να τη συναντήσει. 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης τηλεφώνησε στον Κούλλη Νικολάου και του ανέφερε τα παραπάνω. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να τον πείσει, αναφέροντας του πως θα ταξιδέψει είτε του επιτρέπουν τα επαγγελματικά του, είτε όχι. Ο Κούλλης Νικολάου ήρθε σε δύσκολη θέση και του ανέφερε πως θα επικοινωνήσει με συνεργάτιδα του και θα τον καλέσει ξανά. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο παραγωγός της σειράς τηλεφώνησε στον ηθοποιό και του ανέφερε πως θα υπάρξει πρόβλημα με τα επεισόδια. Ωστόσο, του πρότεινε να ταξιδέψει λίγο αργότερα, όμως ο Γιώργος Παρτσαλάκης τόνισε πως δεν γίνεται και πως πρέπει να πάει στο Ουζμπεκιστάν άμεσα. 

Αμέσως μετά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πήρε το τηλέφωνο και αποκάλυψε στον Κούλλη Νικολάου ότι πρόκειται για φάρσα της εκπομπής! 

Read More

And More