Γιώργος Πιλίδης: «Δεν θεωρώ καν άνθρωπο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – Είναι άνανδρος»

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ομοσπονδία πάλης και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία. Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα», ανέφερε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, τον οποίο δεν πρόλαβε να συναντήσει στο Survivor, ο Γιώργος Πιλίδης απάντησε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία».

Read More

And More