Γιώργος Τράγκας: Ο Πάρις Κουρτζίδης απαντά στον προσωπικό του γιατρό – Κάνει λόγο για «ψεύτες και τρολ»

Έμμεση απάντηση στον προσωπικό γιατρό του Γιώργου Τράγκα και γνωστό διαβητολόγο Χρήστο Ζούπα έδωσε το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης. Ο Πάρις Κουρτζίδης έκανε λόγο για «ψεύτες και τρολ», μετά τα όσα είπε ο Χρήστος Ζούπας ότι εκλιπαρούσε τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί και όλο το απέφευγε.

Παραθέτοντας ένα βίντεο από όσα είχε υποστηρίξει ο Γιώργος Τράγκας, ο Πάρις Κουρτζίδης έγραψε: «Για αποκατάσταση της αλήθειας.

Για την αποκατάσταση των θέσεων Γιώργου Τράγκα και Ελεύθερων Ανθρώπων. Για την υποχρέωση που’χω να αποκρούσω κάθε ψεύτη, είτε τρολ, είτε διαβητολόγο, είτε δημοσιολόγο, παραθέτω το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο»

Δες όσα έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης:

Νωρίτερα, ο κ. Χρήστος Ζούπας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και μίλησε για τον Γιώργο Τράγκα.

«Ο Γιώργος όσο εντυπωσιακός ήταν, τόσο στο θέμα της υγείας ήταν ένα φοβισμένο παιδί. Ήταν μεταξύ του “ναι” και του “όχι” για το εμβόλιο. Ένα μήνα προσπαθούσα να τον πείσω και να τον βάλω στο κλίμα της προστασίας. Έλεγε ότι είναι απορυθμισμένος και αν έκανε το εμβόλιο μπορεί να χειροτέρευε το ζάχαρο. Αλλά αν περάσεις κορονοϊό, η φλεγμονή επηρεάζει το ζάχαρο, ισχύει δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έλεγε ο Γιώργος Τράγκας. Νόμιζε ότι θα περνούσε τον κορονοϊό πολύ εύκολα. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζούπας.

«Δεν πίστευε κανείς το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η κατάστασή του. Και αυτό οφείλεται στο σακχαρώδη διαβήτη σαν υποκείμενο νόσημα. Ο διαβήτης στην εποχή μας είναι τρόπος ζωής, και όχι αρρώστια. Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα, που πρέπει να μάθεις να ζεις μαζί του, και κάποιος μπορεί να κουραστεί, να το ξεχάσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Με δηλώσεις του, ο ίδιος μία ημέρα νωρίτερα είχε επισημάνει ότι: «Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορονοϊό» ανέφερε ο Χρήστος Ζούπας.

Read More

And More