Γιώργος Τσαγκαράκης: Η εξομολόγηση που κανείς δεν περίμενε – «Όταν πέθαναν οι γονείς μου, βρέθηκα σε οικοτροφείο»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Σε μια σύντομα και σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και εκτιμητής του Cash or Trash, στο σημερινό επεισόδιο έκανε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν του και την περίοδο που βρέθηκε σε οικοτροφείο.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαγκαράκης ανέφερε, «θα σας πω τώρα, παιδιά, το εσώψυχο μου στην εκπομπή αυτήν. Όταν πέθαναν οι γονείς μου και ήμουν 12 χρονών, συνέχισα και μεγάλωσα σε ένα οικοτροφείο. Έχω πολύ σοβαρό θέμα με την ελευθερία. Οτιδήποτε έχει να κάνει, λοιπόν, με κλουβιά, φυλακές, κάγκελα και τα λοιπά με πνίγει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

«Ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχω» συμπλήρωσε επίσης ο Γιώργος Τσαγκαράκης, στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash στο STAR, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε σε μια προσφορά για το κλουβί που έφερε ο παίκτης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164