Γιώργος Τσαλίκης για τα UFO που είδε με την Ελένη Χατζίδου: «Μπορεί να βλέπαμε πουλάκια, ξέρω ‘γω;»

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Breakfast@Star» μια ιδιαίτερη ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πιστέψουν την περιπέτεια που περιέγραψε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Εγώ σας έχω πει ότι μια φορά που ήμουν μαζί με τον Τσαλίκη στο αυτοκίνητο, είδαμε ένα περίεργο φως να είναι κάτω και να αρχίσει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει, να ανεβαίνει… Το είδαμε όλοι στο αυτοκίνητο. Σίγουρα θα το θυμάται ο Γιώργος» είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πόσο τρελή είσαι; Βγαίνω σε δύο λεπτά αλλά θα σας πω ότι είδαμε δύο φώτα, βλέπαμε πουλάκια, ξέρω εγώ; Μπορεί και να μην ήταν κάτι δεν γνωρίζω. Ό,τι πει η Ελένη, εξάλλου βλέπουμε πολλά UFO δίπλα μας, με χέρια και πόδια… Και στόμα. Γεια σας», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού. 

Read More

And More