Γιώργος Χριστοδούλου για «το Ναυάγιο»: «Στα τελευταία επεισόδια που διάβαζα, δεν τα πίστευα αυτά που θα συμβούν»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο. 

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο», μιλά για τη σειρά και μας ταξιδεύει στην άκρως ενδιαφέρουσα ζωή του.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η ιστορία της σειράς ‘Το Ναυάγιο’ γιατί βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Νιώθω πολύ τυχερός που συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά. Ο Γιώργης Κανελάκης είναι ένας δημοσιογράφος και θα έχει πολλές εκπλήξεις ως χαρακτήρας στη συνεχεία της σειράς. Στα τελευταία επεισόδια που διάβαζα δεν τα πίστευα αυτά που θα συμβούν», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο Γιώργος Χριστοδούλος ανέφερε: «Ως παιδί ήμουν κλειστός, περίεργος και έπαιζα με ζωύφια. Έλεγα στον αδερφό μου ότι μπορούσα να ξεγεννήσω πασχαλίτσες».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χριστοδούλου ρωτήθηκε για τον γάμο ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια και απάντησε: «Γνωρίζω ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά και είναι υπέροχοι γονείς. Δεν έχει καμία διαφορά για έμενα αν του γιου μου του αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια. Προσπαθώ να μην βλέπω φύλα αλλά ανθρώπους. Δεν ξεχωρίζω το ανδρικό και γυναικείο παιχνίδι, αυτά είναι κοινωνικές συμβάσεις.

Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε παράσταση που παίζαμε και εγώ έβγαινα από έναν δύσκολο χωρισμό όταν την γνώρισα. Έδωσε θεραπεία σε όλο αυτό το δύσκολο κομμάτι που περνούσα. Έχουμε περάσει κρίσεις στον γάμο μας, δεν είναι ρόδινα πουθενά τα πράγματα. Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα, είχα την τύχη να το ζήσω και αυτό. Το λέω τύχη γιατί τι άλλο μένει να ζήσει στη ζωή;».

Read More

And More