Γιώργος Χρυσοστόμου για την επιστολή στο ΣΕΗ που δεν έστειλε ποτέ: «Με τάραξε, την έβλεπα και άρχισα να τρέμω»

Όταν είχε ξεκινήσει το κίνημα #metoo στην Ελλάδα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είχε αποκαλύψει μέσα από συνέντευξή του ότι είχε γράψει μία επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σχετικά με κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε στο παρελθόν. Την επιστολή αυτή, όμως, δεν την έστειλε ποτέ…

Το πρωί της Τετάρτης 27/4, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ρωτήθηκε αναφορικά με την επιστολή στο ΣΕΗ.

«Κατ’ αρχήν, για ένα τόσο ντελικάτο και ευαίσθητο θέμα δεν αξίζουν τρία λεπτά κουβέντας. Να είμαστε ok! Για να σας πω τι έγινε τότε… Με συνεπήρε ένα πράγμα που με τάραξε, θυμήθηκα, έγραψα, αρρώστησα που το διάβασα αυτό. Είναι μία δύσκολη διαδικασία γιατί το βλέπεις απ’ έξω και ταράζεσαι.

Μετά, το έβλεπα μπροστά μου κι άρχισα να τρέμω. Το φωτογράφισα κλειστό, το έστειλα σε  δέκα φίλους για να δω την αντίδρασή τους. Δεν πήρα αυτό που ήθελα, εν τέλει το φύλαξα τρεις ημέρες, μετά το έσκισα και το έστειλα πίσω.

Μίλαγα για μία δική μου εμπειρία, για έναν άνθρωπο που είχε φερθεί άσχημα σε όλους μας. Είχαμε συντονιστεί 2-3 άτομα που είχαμε περάσει το ίδιο. Το έστειλα και σε αυτούς και δε μου είπαν τίποτα. Μου είπαν ένα wow. Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στον χώρο, φυσικά και τον έχω συναντήσει. Αν του έλεγα κάτι, θα μου έλεγε ότι είναι μέρος της δουλειάς» ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Με βρήκε έτοιμο για να φάω μπούλινγκ τότε. Παρόλα αυτά, αν συνέβαινε τώρα, με τη διαδρομή που έχω κάνει, μπορώ να βάλω όριο» είπε σε άλλο σημείο ο γνωστός ηθοποιός.

Read More

And More