Γιώργος Χρυσοστόμου: “Πήγα να πεθάνω 3 φορές μέσα στον ύπνο μου”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στον Alpha, “Οδηγός Καλής Ζωής”. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του καναλιού “Αγγελική”, μίλησε για την κακή διατροφή που έκανε στο παρελθόν που του είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην υγεία του. Μάλιστα μίλησε για την παλινδρόμηση που τον έφερε στο σημείο να νιώσει ότι πεθαίνει, αλλά και πώς κατάφερε να χάσει 15 κιλά!

Διάβασε όσα είπε:

“Πριν από δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα πως «δεν θέλω να ξαναπιώ» και δεν ξαναήπια. Αυτό αυτόματα άρχισε να μου αλλάζει λίγο το βιολογικό μου ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Κόπηκε πρώτα αυτό και μετά έβαλα την σκέψη στο μυαλό μου πως θα ήθελα να βλέπω τα χέρια του ανθρώπου που φτιάχνει αυτό που τρώω» είπε ο ηθοποιός.

.”Όλο αυτό είτε θα περίμενα να μου το πει κάποιος γιατρός να το κάνω, που θα ήταν πολύ αργά και θα είχα πάθει κάτι πολύ άσχημο, είτε ακούγοντας ένα «enough is enough» μέσα σου και λες πως «από δω και πέρα θα ζήσω αλλιώς». Έκανα εξετάσεις και η χοληστερίνη ήταν παντού, το στομάχι, η παλινδρόμηση. Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου. Εκεί φοβήθηκα γιατί κοιμόμουν και μόνος μου εκείνα τα βράδια και ήταν πολύ τρομακτικό” συμπλήρωσε.

 

Read More

And More