Γιώργος Χρυσοστόμου – Το άγνωστο περιστατικό στο αεροδρόμιο: “Πήγα και τον έβρισα”

Στο Happy Day φιλοξενήθηκε σήμερα ο Γιώργος Χρυσοστόμου, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην Αγγελική και την αλλαγή ώρας του σίριαλ του ALPHA. Ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι τον πρώτο καιρό είχε νεύρα με τους θαυμαστές του, που του ζητούσαν μία φωτογραφία και αποκάλυψε ένα σκηνικό από το αεροδρόμιο.

«Έχω περάσει διάφορες φάσεις. Το πρώτο καιρό δεν ήξερα τι να κάνω με αυτό το πράγμα, οπότε έβγαζα άμυνα. Ήμουν πάντα θυμωμένος, είχα τα νεύρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Με εκνεύριζε όταν μου ζητούσαν φωτογραφία, δεν ήξερα τι να κάνω και αυτό έβγαινε ως πολύ κακή συμπεριφορά. Αλλά τώρα μου αρέσει. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ήμουν αρκετά αγενής» είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Και στη συνέχεια αφηγήθηκε: «Θυμάμαι σε ένα αεροδρόμιο, μου φώναξε κάποιος κάτι σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού, που ήμασταν στους Singles τότε, και πήγα και τον έβρισα. Ήταν και 7 το πρωί και του λέω δεν μπορώ να σου απαντήσω κάτι. Και το φώναξε μπροστά σε όλους, γύρισε όλο το αεροδρόμιο και με κοίταξε. Αισθάνθηκα ντροπή και πήγα και του ζήτησα τα ρέστα. Αυτά που του είπα δεν λέγονται στην τηλεόραση».

Δες το βίντεο:

Read More

And More